Dana (41): Manžel o mě neměl vůbec zájem. Pak mi šéf řekl, že jsem kočka, a já se neovládla

Dana (41): Manžel o mě neměl vůbec zájem. Pak mi šéf řekl, že jsem kočka, a já se neovládla

Dana měla ve svém životě pouze jednoho partnera, a sice svého manžela Jardu. Ten o ni poslední roky nejevil zájem a ona z toho byla nešťastná. Stačila jedna lichotka od šéfa a Dana se neudržela.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 29. 11. 2020 17:00

Loni v létě jsem byla značně frustrovaná ze svého manžela Jardy. Jsme spolu už dlouho, ale poslední roky se choval, jako bychom byli cizí, tedy zejména v posteli.

Byl můj první

Jarda byl jediný muž, se kterým jsem získala své milostné zkušenosti, a nepotřebovala jsem nikdy zjišťovat, jaké by to bylo s někým jiným. Jenže poslední rok a půl se mnou odmítal cokoliv mít. Veškerou moji snahu ignoroval a já už z toho byla špatná.

Nic to s ním nedělalo

V létě jsem vždycky plná energie a mnohem víc při chuti. Jardovi se líbilo, když jsem nosila sukně nebo tílka, zkrátka když jsem se trochu odhalila. Loňské léto na něj ovšem nezabíralo nic. Ani když jsem se vedle něj snažila smyslně natírat opalovacím krémem. Mohla jsem před ním chodit nahá a stejně nezvedl zrak. Utápěla jsem se v depresi, že jsem stará a můj milostný život skončil.

Pak se blížily mé jednačtyřicáté narozeniny a Jarda se ptal, co bych si přála. Kromě sexu jsme se bavili celkem normálně, tak jsem řekla, že žádné dárky nepotřebuji, ale ráda bych se s ním pomilovala. On se tomu zasmál a na narozeniny mi koupil kulmu, přestože jsem si vlasy nikdy nevlnila. Hodně mě tím zklamal.

Neovládla jsem se

V práci si na mě vzpomněli kolegové. Než jsem odešla domů, zavolal si mě k sobě do kanceláře můj šéf. Podal mi ruku se slovy: „Danuško, krásné narozeniny. Třicet, že?“ Já se smála, jaký vtip zase vymyslel. „Čtyřicet jedna, Vláďo, už jsem stará.“ On mě sjel od hlavy až k patě, až mi z toho bylo horko. „Neblázni. Jsi kočka jako hrom, strčíš všechny ženský z firmy do kapsy.“

Dívala jsem se na něj upřeně a hlasitě polkla, Vláďa stále držel mou ruku. „Ty nezblázni,“ vysoukala jsem ze sebe tiše a on mě stiskl ještě pevněji. „Jsi sexy a moc dobře to víš,“ řekl a já se rozechvěla. V tu chvíli jsem se neovládla a vrhla se na něj. Vláďa rychle zamkl, opřel mě o stůl a nadělil mi ten nejvíc vzrušující dárek. Během měsíce jsme si to zopakovali několikrát, pak už jsem řekla, že v tom nemůžeme pokračovat. Erotické napětí je mezi námi pořád a Jarda o ničem neví. Mně to ale dodalo ztracené sebevědomí, a i když mám výčitky, cítím se skvěle.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články