Erika (31): Přítel se mnou nespí půl roku. Prý není chyba ve mně, ale v něm. Dám mu čas do konce roku

Erika (31): Přítel se mnou nespí půl roku. Prý není chyba ve mně, ale v něm. Dám mu čas do konce roku

Erika má takový delikátní problém. Svého přítele Miloše miluje, ale trápí ji, že s ní přestal spát. Snaží se, co může, ale pokaždé to dopadne stejně. Erika se nijak nezměnila ani nepřibrala, ale ze dne na den se vytratil jeho zájem o sex.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 22. 09. 2020 16:30

S Milošem chodím už tři roky, z toho dva roky spolu žijeme. Skvěle se k sobě hodíme, kamarádky mi ho závidí, protože je zábavný, galantní, a navíc velmi přitažlivý. Od prvního dne, co jsem ho viděla, jsem z něj nemohla spustit oči. Už jsme se dokonce okrajově bavili i o svatbě a dětech, prostě pohádková budoucnost. Trávili jsme spolu každou volnou minutu a několikrát do týdne se milovali. Jenže před půl rokem jako když utne.

Já se k Milošovi večer schoulila a chtěla se mazlit, což také proběhlo, s tím rozdílem, že jak jsem šla na věc, Miloš se odtáhl a omluvil se, že je unavený. Brala jsem to sportovně a šli jsme spát. Ovšem další večer to probíhalo stejně. Takto se to opakovalo ještě dvakrát, kdy jsem na něj uhodila, co je za problém. „Nic, prostě je toho na mě moc,“ odpovídal pokaždé stejně.

Dělala jsem, co jsem mohla

Tak jsem na to šla jinak. Uvařila jsem mu jeho oblíbené jídlo, namasírovala ho, pustili jsme si jeho oblíbený film, prostě všechno pro něj, jen aby se uvolnil a byl spokojený. Jenže to zabralo až moc, protože u televize usnul a nemohla jsem ho vzbudit, z milování opět nic nebylo.

Pokaždé, když se ho pokouším svádět, už to vypadá, že se mi to podaří, ale pak to vždycky utne a mě to rozčiluje do nepříčetnosti. „Schválně ze mě děláš blbce, proč se mnou nechceš spát?“ začala jsem na něj řvát, ale odbyl mě s tím, že se nebude hádat a odešel. „Tobě nevadí, že spolu nespíme?“ snažila jsem se ho ptát normálně. Konečně mi přiznal, že vadí a určitě s tím něco uděláme, ale jakékoliv moje další pokusy dopadly neúspěšně. Nemyslím si, že jsem se nějak změnila ani jsem nepřibrala, žijeme pořád ten samý život, ale já netuším, proč to dělá, nebo respektive nedělá.

Chyba prý není ve mně

Posledně jsem už mu už vyhrožovala, že ho opustím, protože mi není schopný říct, v čem dělám chybu. „Není chyba v tobě, ale ve mně,“ odpověděl. S nikým jiným prý nespal, gay není, pořád se mu líbím, ale najednou se mu prostě přestalo chtít. Já ho nechci podvádět, ale půl roku bez sexu je strašně moc a bojím se, že s jeho přístupem náš vztah nebude mít dlouhého trvání. Teď svoje potřeby řeším sama, Miloš mě u toho dokonce viděl a místo toho, aby to v něm vzbudilo nějakou touhu, tak se otočil a zavřel dveře.

Myslela jsem, že to jsou většinou ženy, které odmítají sex, u muže jsem se s tím ještě nesetkala. Dala jsem si pomyslný termín v hlavě do konce tohoto roku a když neuvidím žádnou změnu, tak budu muset odejít. Nechci skončit jako zapšklá panna.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články