Květa (52): Chtěla jsem partnera překvapit. Našla jsem ho ve vaně, ve které nebyl sám

Květa (52): Chtěla jsem partnera překvapit. Našla jsem ho ve vaně, ve které nebyl sám

Květa má za sebou velmi nepříjemný zážitek. Po rozvodu si našla Martina, který byl také rozvedený, a zamilovala se do něj. Často u něj přespávala, ale měla i svůj dům, kde bydlela s maminkou a svou dcerou. Jednou večer se rozhodla, že Martina překvapí, ale netušila, v jaké situaci ho najde.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 09. 2020 16:30

Za svůj dosavadní život jsem měla pouze dva partnery. Mého muže Radovana, se kterým jsem se již rozvedla, protože poslední roky jenom pil a neměl se k žádné nápravě. A poté jsem potkala Martina. Martin byl jako čerstvý vítr, neřešil maličkosti, byl pořád dobře naladěný a užíval si každého dne. Věci, které by ani bývalý manžel nezaregistroval, Martin naopak obdivoval. Kolikrát mě ráno vzbudil dřív, abychom si vyšli nedaleko jeho domku na kopeček a koukali se na východ slunce. Sebou jsme vždy měli termosku s kávou a já byla šťastná.

Martin byl také rozvedený, žil ve svém domě sám a bylo opravdu vidět, že jeho domov nutně potřebuje ženskou ruku. Spala jsem u něj několikrát do týdne, ale musela jsem být i u sebe doma, kde žila maminka s mojí dcerou (28).

Překvapení po letech

Možná, že kdybychom spolu začali bydlet co nejdřív, nestalo by se to, ale potřebovala jsem dohlížet i na maminku. Většinou jsem u něj byla třeba dva dny, pak dva dny doma, Martin bydlel necelou půl hodinku autem ode mě. Dělali jsme to takto tři roky.

Jednou ráno jsem se rozloučila, že přijedu zase za pár dní a jela jsem do práce. Ovšem po cestě z práce jsem potkala u silnice bývalou spolužačku a nabídla jí, že ji svezu do města. Zapovídaly jsme se a když už jsem byla poblíž, napadlo mě, že se stavím u Martina a alespoň ho pozdravím a dáme si čaj.

Pořád to mám před očima

Jak jsem vešla do domu, slyšela jsem hudbu z koupelny. Otevřela jsem dveře a zůstala stát jak opařená. Všude byly svíčky, vana plná pěny a v ní Martin s cizí ženou. Nebyla jsem schopna slova. Okamžitě jsem běžela do auta a odjela odtamtud, co nejrychleji to šlo. Vypnula jsem si telefon, aby mi Martin nevolal. A když jsem ho ráno zapnula? Žádný zmeškaný hovor, žádná zpráva. Bylo mi z toho hrozně. Ráno místo do práce jsem jela k němu, sbalila si zbytek svých věcí a už jsem se tam nikdy nevrátila.

Doufala jsem, že mi to třeba nějak vysvětlí, že se omluví, i když pro to ani omluva není, ale čekala jsem, že udělá něco, aby mě získal zpět. On mi od toho dne ale nikdy nenapsal, nepřijel za mnou. Pořád mám před očima tu vanou plnou pěny a v ní rozesmátou cizí ženskou. Zajímalo by mě, jestli mu to aspoň trochu bylo líto.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články