Nina (38): Manžel si začal holit celé tělo. Píchá jako kaktus, ale jemu se to líbí

Nina (38): Manžel si začal holit celé tělo. Píchá jako kaktus, ale jemu se to líbí

Nina je nešťastná ze svého manžela. Ten se totiž začal holit, a to úplně všude. Nině je to velice nepříjemné. Jemu se to ale líbí a nehodlá s tím přestat.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 01. 12. 2020 18:00

Nevím, jestli je to krize střední věku, nebo manžel zblbnul kvůli karanténě, ale poslední týdny se chová divně. Je mu čtyřiačtyřicet a já nevím, co to do něj vjelo.

Dříve to nedělal

Když jsme se poznali, což je dvanáct let zpátky, byl to prostě normální chlap. Pár let nato jsem ho přistihla v koupelně, jak si holí podpaží. Docela mě ten pohled vyděsil, ale on mi říkal, že to je kvůli tomu, aby nezapáchal. Je pravda, že když si ty chlupy oholil, neměl ten pot kde ulpívat, tak jsem to brala, že to je vlastně ku prospěchu.

Zhrozila jsem se

Jenže teď se asi zbláznil. Když jsem jednou večer dostala chuť na milostné hrátky, svlékla jsem mu triko a zhrozila se. Pavel měl úplně holou hruď. Byl to pro mě šok, protože ji vždy měl zarostlou, a když si sundal i zbytek oblečení, zůstala jsem jako opařená.

Měl oholené úplně všechno. Vypadal jak oškubané kuře a vůbec se mi to nelíbilo, jenže on v tom viděl výhody. „Je to hygieničtější a uvidíš, že si to zamiluješ.“ Říkala jsem si, že to přejdu, protože to doroste a bude zase všechno v normálu, jenže Pavel se holí dál. Akorát to nedělá každý den, a to je také problém.

Nemůžu se ho ani dotknout

Když jsem se vedle něj uvelebila, že se budeme při sledování filmu tulit, začala mě jeho hruď strašně píchat. Vyhrnula jsem mu triko a dostala záchvat smíchu. „Z tebe se stal kaktus!“ Je to absolutně nepřitažlivé. Pavel se urazil, řekl, že ho nebaví se holit každý den, ale chlupy už zpátky nechce. Holí se znovu až, když to začne píchat i jeho samotného.

Samozřejmě, že mi nezapomněl předhodit, že na rozdíl ode mě se o sebe stará. „Se podívej na svoje nohy, holíš se jen v létě.“ Což není samozřejmě pravda, ale je fakt, že to v zimě tolik neřeším. Aby demonstroval, že na tom nic není, začal si holit i nohy. Nemůžu to skousnout, nevím, jestli zahání nudu, ale opravdu se mi to nelíbí.

Já s ním v tomhle stavu nedokážu ani spát, je to, jako kdybych šla na akupunkturu. On na tom ale nic měnit nechce a já trnu, kdy si vezme strojkem i vlasy.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články