Jiří (37): Manželka se zbláznila do úprav celého těla. Skoro ji už nepoznávám

Jiří (37): Manželka se zbláznila do úprav celého těla. Skoro ji už nepoznávám

Pan Jiří se před lety zamiloval do své budoucí manželky Gábiny. Byla pro něj dokonalá, ale jak roky ubíhaly, Gábina se sebou byla značně nespokojená a začala s prvními úpravami svého zevnějšku. Jiří jí první dvě procedury pochválil, ale jí se to tak zalíbilo, že vylepšuje neustále cokoliv a on už ji nepoznává.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 16. 07. 2020 08:00

Pamatuji si na okamžik, kdy jsem poprvé Gábinu spatřil. Seděli jsme s kamarády na náměstí, když šla zrovna kolem a já ji viděl jako první. Strčil jsem loktem do kamaráda vedle a on nahlas zapískal, Gábina se otočila a já se zamiloval. Sebral jsem tenkrát odvahu a vyskočil za ní, abych se jí představil, a ono nám to vyšlo a od té doby jsme byli spolu.

Gábina byla dokonalá, nejen tím, jak vypadala, ale byla úžasně společenská, chytrá a na úrovni. Myslel jsem si, že je mladší než já, ale ona byla dokonce o tři roky starší. Narodily se nám dvě děti a bydlíme v baráčku na okraji Prahy.

Viděla se jinýma očima

Po porodu našeho druhého syna o sobě začala mluvit strašně. Neustále se kritizovala, styděla se chodit mezi lidi, přestože já jsem na ní neshledal žádné změny, ona si myslela, že je tlustá a ošklivá. Hodně ji to trápilo a já se jí to snažil vymluvit z hlavy. Ona ale tak dlouho mluvila o plastice prsou, že jsem jí řekl, že jí to rád zaplatím, pokud bude konečně šťastná. A to byla, jenže ne moc dlouho. Prsa se jí líbila, ale vadilo jí ještě povolené břicho.

Já mám firmu, ve které se mi daří, takže finančně jsme nikdy nestrádali. Dal jsem jí proto tolik, kolik chtěla, aby byla spokojená. Břicho měla zase pěkné a já nešetřil chválou. Nepatrný rozdíl tam asi byl, ale z mého pohledu byla pořád stejně krásná. Když jí to ovšem pomohlo, aby se doma netrápila, neměl jsem s tím problém.

Nepoznávám ji

Jakmile se vrátila do práce, měla zase svůj příjem a přestala mi říkat o peníze. Jednoho dne mi oznámila, že jde na operaci nosu a mám ji vyzvednout tehdy a tehdy z kliniky. Rozzlobilo mě to, upravit nos nepotřebovala, ale prý to bylo kvůli křivé nosní přepážce. Domů se ale vrátila úplně jiná ženská. Od té doby to s ní jde z kopce.

Když jsem odjel na služební cestu a byl pryč celý týden, po návratu jsem ji vůbec nepoznal. Měla vytetované obočí, nové řasy a rty, jak kdyby jí do nich píchlo několik včel. Nevěděl jsem, jestli se mám smát, nebo brečet, ale Gábina říkala, že až opadne otok, bude to jiné. Později si ještě nechala odstranit pihu na obličeji, kterou jsem na ní miloval. Má šílené umělé nehty a řasy jí nějak podivně vypadávají. Opravdu se mi to nelíbí a řekl jsem jí už několikrát, že není taková, jako jsem ji poznal, ale ona mě nevnímá. Pořád na sobě hledá chyby a pořád je chce vylepšovat. Děsím se, kam až tohle zajde.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články