Emma (29): Za náklonnost k šéfovi jsem měla v práci odměny. Pak už to bylo ale docela drsné

Emma (29): Za náklonnost k šéfovi jsem měla v práci odměny. Pak už to bylo ale docela drsné

Emma dlouho sháněla po vysoké škole práci, nikde ji ale nechtěli přijmout. Když se jí konečně ozvala jedna firma, neváhala a práci vzala. Šéf byl pohodový padesátník a ona zanedlouho zjistila, že když bude víc než milá a sem tam udělá něco navíc, bude za to dostávat odměny. Jemu ale po čase malé službičky přestaly stačit…

Tereza Procházková
Tereza Procházková 13. 07. 2020 16:30

Vždycky jsem si myslela, že když budu mít vysokou školu, po skončení se o mě firmy poperou a já budu mít zaručenou práci. Jenže ze začátku jsem byla dost vybíravá a ohrnovala jsem nos nad nabídkami, které nebyly dostatečně lukrativní.

Bohužel jsem dlouho nemohla najít takovou, která by splňovala moje požadavky, a potřebovala jsem už vydělávat. Ozývala jsem se zpětně firmám, které jsem odmítla, ale už neměly zájem nebo přijali někoho jiného. Nakonec jsem šla na další pohovor, a když mi pak volali, že mě chtějí, skočila jsem po tom.

Příjemný chlapík

Šéf byl milý padesátník, s každým vycházel a všechno mi trpělivě vysvětloval. Jednoho dne přišel ale s hodně blbou náladou a na každého byl protivný, včetně mě. Já se ale nepřestala usmívat, donesla jsem mu kávu a snažila se ho rozesmát. Když jsem odcházela z kanceláře, byl to zase ten pohodový Dan, na kterého jsem byla zvyklá.

V dalším měsíci jsem na výplatnici měla odměnu a šla jsem se ho zeptat, za co to je. Řekl mi, že jsem jediná, kdo se s ním snažil mluvit, když byl v úzkých, a tak mě odměnil. To mě hrozně namotivovalo. Od té doby jsem se mu snažila podlézat a lichotila jsem mu. Nebyl to můj typ, navíc byl ženatý a měl děti, ale proč bych nemohla být milá, když jsem za to měla bonusy.

Na firemním večírku se opil, a protože já nepiji, nabídla jsem se, že ho odvezu domů. V autě mi říkal, jak je rád, že mě má a jsem pro firmu moc důležitá, pak se opravil: „Tedy pro mě.“ Na férovku mi řekl, že by se mě chvíli rád dotýkal, a nezapomněl dodat, že odměna by byla větší. Dovolila jsem mu, aby mě hladil přes oblečení a nestačila jsem zírat, kolik peněz mi dal. Ovšem tentokrát mi to donesl v obálce a já ji nenápadně dala do kabelky.

Přepískl to

Nejdřív jsem se cítila divně, ale nikoho jsem neměla a víc peněz bylo fajn. Ale po pár týdnech vzájemného osahávání chtěl, abychom se spolu vyspali. Mával na mě štosem bankovek a já mu řekla, že si to musím promyslet. Nakonec jsem souhlasila a bylo to takové normální. Ani nejhorší, ani výbuch vášně. Na jednu stranu bylo fajn, že když jsem potřebovala, mohla jsem si vzít kdykoliv volno, navíc Dan ani neřešil, když jsem chodila pozdě.

Jenže po další době mu už běžný sex přestal stačit a on mě jednoho dne překvapil tím, že mi domů poslal balíček. V něm byly pomůcky na sadomasochistické hrátky. Udělalo se mi zle. Na takové věci nejsem a nikdy nebudu. Druhý den se mě ptal, kdy bych měla čas. Omluvila jsem se, že tohle je na mě moc, a on se urazil. Odměny od té doby nedostávám, už spolu nic nemáme a zaslechla jsem, že sem možná přijde nová slečna, takže počítám s tím, že dostanu padáka. Naštěstí mám něco našetřeno.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články