Kateřina (34): Rozhodla jsem se jít na plastickou operaci. Manžel o tom ale nechce ani slyšet

Kateřina (34): Rozhodla jsem se jít na plastickou operaci. Manžel o tom ale nechce ani slyšet

Každá žena chce být atraktivní, líbit se svému okolí a hlavně sobě. Kateřina je matka dvou dětí, a protože obě kojila, poznamenalo to značně její hruď. Není spokojená, schovává se, v létě nenosí plavky a stydí se i před manželem. Začala proto šetřit na plastiku, ale manžel o tom nechce slyšet ani slovo.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 28. 06. 2020 16:30

Myslím si, že jsem vždycky měla hezkou postavu, i můj manžel Luboš si ji pochvaloval. Když mi bylo dvacet tři, narodila se nám dcera a já ji kojila celý rok. Dva roky na to se nám narodila druhá a tu jsem kojila ještě déle. Nikdy jsem toho nelitovala, byla jsem ráda, že mohu kojit, protože ostatní ženy v porodnici byly nešťastné, že jim to nejde, takže jsem toho chtěla využít, co nejdéle to šlo.

Nelíbím se sama sobě

I když mám už dávno svou váhu zpátky, prsa dopadla katastrofálně. Luboš mě uklidňoval, že to není skoro vidět, ale vím, že to říká jen proto, abych se cítila dobře. Pár let jsem to ignorovala, ale postupem času mě to trápilo víc a víc. Přeci jen jsem chtěla být zase atraktivní a místo toho jsem odmítala nosit v létě plavky, při milování jsem zásadně měla triko a styděla se ukazovat celá.

Rozhodla jsem se proto něco našetřit, zbytek vzít z úspor a udělat si plastiku. Objednala jsem se k doktorovi a pak už jen zbývalo to oznámit Lubošovi. Jenže ten vyletěl jak čertík z krabičky.

Nechce mi to dovolit

Hulákal na mě, že jsem se zbláznila, utrácet za takovou blbost. Ale pro mě to není blbost. Vypadám opravdu hrozně, navíc nechci prsa velká, jen svoje původní, která mají normální tvar a ne toto. Ale Luboš byl neoblomný. „Jedině přes moji mrtvolu,“ prohlásil. Prosila jsem, ale nic. „Jestli ti vadí, že by to šlo z našich peněz, tak si to celé zaplatím sama,“ řekla jsem, ale on tvrdil, že o peníze mu nejde.

Nemá prý rád umělá prsa, přijde mu to odporné. Přitom se na ulici pokaždé otočí za pěknou ženou s výstřihem a tutově některé z nich byly po plastice. Já jsem nešťastná, chci se cítit opět žensky, ale nechci tím ohrozit naše manželství. Není mi ale příjemné, když se jich chce v posteli dotknout, ovlivňuje to i náš vztah, tak doufám, že změní názor, protože já se toho nevzdám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články