Julie (37): Naposledy jsem se milovala před osmi lety. Teď někoho mám a bojím se, že se ztrapním

Julie (37): Naposledy jsem se milovala před osmi lety. Teď někoho mám a bojím se, že se ztrapním

Julie je rozvedená a má dceru Terezu. Dlouho byla sama a naprosto jí to vyhovovalo. Nedávno ale potkala Leoše a dostala obrovský strach. Tady je její zpověď.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 03. 12. 2020 17:02

Jsem ráda, že jsem poznala bývalého manžela Igora. Díky němu mám totiž tu nejúžasnější dceru Terezu (16). Jinak ale naše manželství byla jedna velká katastrofa.

Nikoho jsem nechtěla

Rozvedli jsme se před šesti lety, ale už nejméně předchozí dva roky jsme spolu nespali. Žít s ním bylo hrozné a já byla mladá a hloupá. Kamarádka říkala, že má svobodného známého, ale já o nějakém chlapovi nechtěla ani slyšet. Igor mi všechno dokonale zprotivil.

Nový pan dokonalý

Jenže jednoho krásné pondělí jsem ťukla do auta přede mnou a z něho vystoupil Leoš. Přiběhl ke mně, aby se ujistil, že jsem v pořádku. Velmi to na mě zapůsobilo a na autě měl jen malý škrábanec. Nabízela jsem mu peníze, ale odmítl je, pak se pousmál: "Ale šel bych s vámi na večeři, můžete platit,“ řekl a já překvapivě souhlasila.

Až doma se mě zmocnila panika a chtěla jsem to zrušit. "Proboha, přece nebudeš jak malé děcko," řekla mi moje šestnáctiletá dcera. Rozesmálo mě, že mi to připomíná vlastní dítě, a tak jsem na večeři šla. Leoš vypadal jako z amerického filmu. Byl dokonalý, celý večer jsme si krásně povídali a na rozloučenou mi políbil ruku. Skoro jsem se chtěla štípnout, jestli se mi to nezdá.

Je úžasný, ale já mám problém

Další schůzky proběhly v podobném duchu. Chodili jsme na procházky, na víno, bylo mi s ním opravdu hezky a líbilo se mi, že na všechno jde pomalu. Když mě na páté schůzce políbil vášnivěji, podlomila se mi kolena, a to doslova. On mě pevně držel. To, jak byl silný, jak se ke mně choval citlivě, a přesto byl mužný, mě nenechávalo klidnou.

Přemýšlela jsem o tom, jestli jsem připravená na společnou noc, ale dostala jsem strach. Leoš po měsíci naznačil, že by chtěl něco víc, ale řekla jsem, že potřebuji čas. Po dalším měsíci už na něm bylo vidět, že mu to nestačí. Jenže já se bojím, že se ztrapním. S mužem jsem nebyla tak dlouho, že už ani nevím, jaké to je. Zkoušela jsem pak "něco" doma, abych před ním nebyla nervózní, ale nešlo mi to a po hodině jsem to vzdala.

V tu chvíli jsem dostala vztek na Igora, protože ve mně všechno zabil. Bojím se, že se s Leošem nedokážu uvolnit, bude mi "to" trvat a on mě nechá, protože jsem divná.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články