Ota (56): Partnerka se styděla za svůj věk, tak se rozhodla jednat. Dopadlo to katastrofálně

Ota (56): Partnerka se styděla za svůj věk, tak se rozhodla jednat. Dopadlo to katastrofálně

Ota si po rozvodu našel partnerku Miladu. Ta se nedokázala smířit s tím, že stárne a rozhodla to vylepšit. Dopadlo to ovšem jinak, než čekala, a Otu pořádně vyděsila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 16. 10. 2020 15:00

Po rozvodu jsem byl sám několik let a myslel jsem si, že to tak už zůstane. Ale později jsem potkal Miladu a znovu se zamiloval. Milada je také rozvedená a říkala mi, jak se jí ulevilo.

Omládl jsem

Byla plná energie, chtěla neustále něco podnikat. Cítil jsem se vedle ní o dvacet let mladší. Často trousila poznámky, že ještě nepatříme do starého železa, protože na některé akce jsem se cítil starý, ona mi ale vždycky dokázala, že mám limity jen ve své hlavě.

Vypadala úžasně

Lichotil jsem jí, jak vypadá dobře, a ona říkala, že nikdy neměla žádný plastický zákrok, jen pije hodně vody, dopřává si masáže obličeje a zkouší nějaké babské rady. Po nějaké době jsme spolu začali žít a ona mě lanařila, abych každé ráno cvičil s ní. Kupodivu to neslo výsledky, byl jsem rád, že mi Miládka ukázala, že se i ve svém věku mohu cítit skvěle.

To, co se jedno odpoledne stalo, mě velmi překvapilo. Myslel jsem si totiž, že Miládka je se sebou spokojená. Já jsem byl v kuchyni, když se ozval z koupelny strašný křik. Běžel jsem tam, ale dveře byly zamčené. Bouchal jsem a snažil se dostat dovnitř, ale slyšel jsem jen, jak Miládka naříká.

Nevěděl jsem honem, co mám dělat

Prosil jsem, ať otevře dveře, ale ona odmítla. Uklidnilo mě, že komunikuje, ale i tak jsem jí řekl, že ty dveře raději zničím. To ale Miládka nechtěla, nakonec otevřela, zahalená v županu a měla slzy v očích. Ptal jsem se, proč křičela, ale ona o tom nechtěla mluvit, bylo vidět, že jí stále něco bolí.

Nenechal jsem se odbýt a trval na tom, aby mi to řekla. „Prostě jsem se chtěla obarvit a spálilo mi to kůži.“ Koukal jsem na její hlavu. „Vždyť máš suché vlasy, vypadají normálně.“ A ona sklopila oči a řekla, že tam se nebarvila a dál to nechce rozmazávat. Nevěděl jsem, jestli se mám smát, nebo ji zavézt na pohotovost. S Miládkou nebyla ten večer řeč. Po pár dnech jsme se tomu ale společně zasmáli, ale trvalo dlouho, než jsme se zase intimně sblížili. Ubezpečil jsem ji, že se mi líbí taková, jaká je, a ona slíbila, že takové hlouposti už dělat nebude.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články