Milan (44): Žena se zničehonic chová v posteli jako divoženka. Přemýšlím, co to způsobilo

Milan (44): Žena se zničehonic chová v posteli jako divoženka. Přemýšlím, co to způsobilo
Zdroj: Freepik.com

Milan si zvykl, že v jejich manželství byly intimnosti odsunuty na druhou kolej. Byl proto překvapený, když se v jeho ženě náhle probudila vášeň. Místo toho, aby byl rád, to celé pokazil. Co si myslel, že vedlo ženu k takové změně?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 18. 12. 2020 18:00

Když jste v manželství šestnáct let, už nepředpokládáte, že přijde ve vašem vztahu nějaká zásadní změna. Mně se ale něco takového stalo.

Čas bez sexu

Jarmilu jsem si vzal z lásky. Byl jsem do ní velmi zamilovaný. Patřila k aktivním dívkám, které měly veliké sny. To se mi na ní velmi líbilo. Nebyla to žádná buchta, která čekala na to, až ji sežerou mouchy. Vzhledem k tomu, že jsem realista, bylo mi jasné, že věčně takto temperamentní nebude.

V prvních pěti letech manželství byl náš život stále ještě dost aktivní. Jarmila neustále vymýšlela různé výlety a dovolené na horách. Měli jsme mnoho zážitků a náš vztah to utužovalo. První větší změna přišla, když se nám narodilo dítě. Zcela přirozeně jsem byl odstaven na druhou kolej. Neměl jsem jí to za zlé.

Prvních pár měsíců po narození dcery jsme spali odděleně. Bylo to praktické, protože nemusela tolikrát za noc chodit vedle do pokoje. Myslím, že jsme se v té době nemilovali celý půlrok. Když svitla naděje, že bude žena zase usínat vedle mě, velmi jsem se na to těšil.

Něco se změnilo

Jenže naše milování probíhalo jinak. Bylo to rychlé a bez emocí. Budilo to ve mně dojem, že to chce mít rychle za sebou. Mlčel jsem, protože toho na ni bylo skutečně hodně a já si nechtěl vymýšlet nesmysly. Doufal jsem, že se to časem změní. Čekal jsem marně.

Jak šel čas, přestal jsem to tolik řešit a byl jsem vlastně rád alespoň za něco. Nějaké hlubší intimnosti jsem už neočekával. Možná za to mohla změna, která u ženy po porodu prostě proběhne. Po deseti letech jsem náš tříminutový sex bral zcela normálně.

O to víc jsem byl jednou večer překvapený, když se přede mnou v obýváku začala Jarmila zničehonic vlnit. Předvedla mi takový menší striptýz. V životě nic takového neudělala. Byl jsem okamžitě nažhavený. Ty tři minuty, na které jsem byl zvyklý, byly v tu chvíli tak akorát. Jenže Jarmila se ujala celé situace zcela jinak, než bylo zvykem.

Pokazil jsem to

Nejdřív se věnovala jenom mně. Měl jsem co dělat, abych to ustál a nebylo po všem dřív, než jsme začali. Ukázala mi praktiky, které jsem znal jenom z filmů pro dospělé. Byl jsem v sedmém nebi. Celé to trvalo něco přes hodinu a já se nestačil divit.

Co se to v tobě probudilo?“ zeptal jsem se. Jarmila na mě jen mrkla a beze slov se na mě znovu vrhla. Naše milování se změnilo v divočinu. Pokaždé zvolila jiný způsob toho, jak mě svede. Sám sebe jsem se ptal, co takovou změnu vyvolalo.

Místo toho, abych byl rád, jsem pojal podezření, že má milence a nové praktiky získala od něj. Natolik jsem tomu začal věřit, že jsem ji z toho nahlas nařknul. Zdá se, že jsem jí tím velmi ublížil. Chtěla mi prý jen vrátit ty roky, kdy mě v tomto ohledu zanedbávala. Pokazil jsem to tak, že teď už nemáme ani ten tříminutový sex. Nejsem já hlupák?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články