Laura (32): Myslela jsem si, že jsem jen přepracovaná. Přitom jsem žila život, který nebyl můj

Laura (32): Myslela jsem si, že jsem jen přepracovaná. Přitom jsem žila život, který nebyl můj
Zdroj: Freepik.com

Laura jednoho dne začala slyšet hlasy kolem sebe. Přikládala to tomu, že je přepracovaná a už blouzní. Nakonec absolvovala několik vyšetření, která prokázala, že je v pořádku. Sáhla ještě po pomoci esoteriky. Našla v ní odpověď na svůj stav?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 12. 2020 17:00

Když je toho na jednoho moc, někde se to musí projevit. Stres a nedostatek spánku změnil moje vnímání natolik, že jsem myslela, že to nemohu přežít.

Začátek šílenství?

Pracuji na vysoké manažerské pozici. Je kolem toho hodně práce, nespočet schůzek a mnoho stresových situací. Poslední rok jsem fungovala skoro nepřetržitě. Spala jsem jen pár hodin denně. Moje hlava neměla čas na odpočinek. Začalo to nenápadně. Občas jsem zničehonic slyšela hlasy v místnosti, kde jsem byla sama.

Nepanikařila jsem, jen jsem si šla obličej opláchnout studenou vodou. Hlasy na pár chvil utichly. Nejdříve to bylo jednou denně a jen na krátký okamžik. Sama sobě jsem si slibovala, že polevím a začnu více odpočívat. Nikdy se tak nestalo. Druhý den jsem jela ještě na vyšší obrátky. Intenzita hlasů sílila. Už to bylo trochu děsivé.

Doma u večeře si manžel všiml, že odpovídám do prázdna. Lekl se natolik, že jsem mu řekla, co se mi poslední dobou děje. Měl známého psychiatra. Ten ale nevyhodnotil, že bych byla blázen nebo nějak duševně narušená. Jenže můj stav se zhoršoval. Manžel mě donutil podstoupit neurologické vyšetření.

Zvolila jsem jiný postup

Měl teorii, že to bude určitě schizofrenie nebo nějaká jiná porucha. Jenže ani vyšetření nic neprokázalo. Nevěděl si se mnou rady a já už vůbec ne. Nedokázala jsem rozlišovat skutečné hlasy od těch v mé hlavě. Našla jsem si esoteričku, která by mi mohla pomoci.

Tvrdila, že jsem velmi citlivá na to, abych časem mohla vnímat přechody jiné dimenze do našeho prostoru. Doporučila mi, abych si nejprve vyčistila přírodní kúrou organismus od odpadních látek. Bylo to nutné pro lepší vnímání. Postupně mi naordinovala meditace, které skutečně zabíraly.

Moje podvědomí začalo fungovat na zcela jiné úrovni. Velmi se mi ulevilo. Tato cesta mi otevřela bránu do světa, o kterém mnoho z nás nemá tušení. Bylo by plýtváním místa, kdybychom na zemi byli jen my lidé. Ano, je to tak. Nejsme tu sami. Většina z nás žije velmi povrchně.

Změna vědomí

Můj dosavadní život se zcela změnil. Přestala jsem na věcech lpít. Dala jsem výpověď v práci. Udělala si kurz jógy a živím se jako niterní cvičitelka. Také jsem se začala věnovat reiki, k němuž mě přivedla právě esoterička. Dnes, když slyším hlas, snažím se navázat kontakt.

Právě meditace je velkým pomocníkem. Čím více se snažím své tělo pročistit, tím více vidím to, co mi léta unikalo. Nelituji svého rozhodnutí. Jsem na cestě stát se učitelem reiki. Moje hodnoty jsou zcela jinak poskládané. Bohužel, stálo mě to manželství. Manžel chtěl, abych brala léky, ale já svoje podvědomí nechtěla umlčet.

Vidět svého anděla, který byl se mnou od mého narození, to je něco krásného. Pokud si teď říkáte, že to není pravda, mýlíte se. Možná je váš anděl právě nyní vedle vás a vy ho můžete kdykoliv požádat o pomoc. Jen se musíte přestat bát.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články