Adéla (28): Manžel musel vrátit známému peníze. Když ho za mnou poslal do ložnice, utekla jsem

Adéla (28): Manžel musel vrátit známému peníze. Když ho za mnou poslal do ložnice, utekla jsem

Adéla se provdala za staršího muže a myslela si, že si vybrala nejlépe, jak mohla. Čekala, že starší muž bude zodpovědný, zajištěný a nebude dělat hlouposti. Bohužel se spletla.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 24. 11. 2020 17:00

Když jsem randila s kluky mého věku, byla to hrůza. Chovali se jako puberťáci a já si umanula, že starší muži budou lepší. Pak jsem měla vztah s o čtyři roky starším Adamem, ale pořád to nebylo ono.

Pořád to bylo málo

Bylo mu šestadvacet a stejně jsem si přišla vyzrálejší. On mi říkal, že se chovám jak stará bába, ale to bylo jen proto, že jsem se nechtěla opíjet do rána a z hospody chodit rovnou do práce. Jinak jsem si život užívala, ale Adam žil od nuly k nule a jistota žádná. Jednou odpoledne mě vzali rodiče na golf, ale mně to nešlo, tak jsem si šla sednout na terasu. Vtom se se mnou dal do řeči Miloš.

Konečně jsem ho potkala

Charismatický fešák a hádala jsem mu tak čtyřicet. „Třiačtyřicet,“ usmál se na mě, když jsem se ho zvědavě zeptala. Mně bylo o sedmnáct let méně, přesto jsme si strašně rozuměli. To bylo přesně to, co jsem hledala. Smysluplné konverzace, měl to v hlavě srovnané a já se zamilovala až po uši.

Po půl roce mě požádal o ruku, rodiče s ním vycházeli dobře, ani máma neměla námitky k jeho věku. Po svatbě jsme si žili normálně, jednou týdne jsme chodili s přáteli na víno, všechno v pohodě. Až jednoho dne jsem slyšela, jak se po telefonu s někým hádá. Říkal, že to je jen menší nedorozumění a nemusím si dělat starosti. Jenže to nedorozumění u nás za pár dní zvonilo. Byl to jeho známý Vašek.

Nikdy na to nezapomenu

Miloš mě poprosil, abych je nechala o samotě, i tak nešlo přeslechnout, že se hádají. Pak mi řekl, že si od něj kdysi půjčil peníze a on je chce vrátit i s úroky. Uklidnila jsem ho, že to vyřešíme, ale moji žádost banka zamítla a Miloš říkal, že mu nikdo nepůjčí. Za dva dny k nám Vašek přišel znovu, tak jsem se zavřela do ložnice. Za půl hodiny přišli oba za mnou.

„Já si na chvíli odskočím, Vašek tu počká, jo?“ řekl manžel a odešel. Trochu mě to zaskočilo, ale snažila jsem se normálně komunikovat. Myslela jsem, že když budu milá, třeba by na Miloše nemusel tolik tlačit. Jenže on si sedl vedle mě a položil mi ruku na stehno. „Věc se má tak, že mi Miloš dluží nemalé peníze a já jsem ochoten to zapomenout,“ řekl. Pořád mi nedocházelo, co mi říká, byla jsem jako v transu. „Jsi mladá, pěkná, Miloš to sám navrhl. Tím to smažeme,“ dodal. Řeknu vám, že mi nikdy nebylo hůř. Utekla jsem odtamtud co nejrychleji jsem mohla.

Bydlím u rodičů a Miloš se to snaží vyžehlit. Prý byl zoufalý, ale už má vše vyřešené. To, že ze mě chtěl udělat prostitutku, ale zapomenout nejde.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články