Míra (36): Dva roky jsem bojoval o jednu ženu. Teď ji mám, ale takové zklamání jsem nečekal

Míra (36): Dva roky jsem bojoval o jednu ženu. Teď ji mám, ale takové zklamání jsem nečekal

Míra se zamiloval do své mladší kolegyně, a i když věděl, že je zadaná, usiloval o ni dva roky. Byl přesvědčený, že se do něj zamiluje také. Povedlo se mu to, ale teď toho lituje.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 24. 01. 2021 08:30

Když k nám Maruška nastoupila do práce, dostal jsem od šéfa za úkol, abych na ni dohlížel a všechno jí vysvětlil. Byl jsem za to rád, protože se mi líbila od prvního dne.

Přítel pro mě nebyl překážkou

Padli jsme si do noty, chodili jsme spolu o pauzách kouřit a v poledne na oběd. Jenže když začala povídat o svém příteli, trochu mě to rozhodilo. Brzy ale vyprávěla, jak si s ním nerozumí a že se pořád hádají, tak jsem si řekl, že o ni zabojuji.

Zamiloval jsem se až po uši

Tenkrát jsme měli firemní večírek. Na něm jsme se spolu poprvé líbali. V duchu jsem se plácal po rameni, že je konečně moje, ale druhý den mi od ní přišla zpráva, že se to nikdo nesmí dozvědět a ať slíbím, že nikde nic neřeknu.

Říkal jsem si, že jí nechám čas a sama brzy pochopí, že by se mnou byla šťastnější, protože jsme si opravdu rozuměli. Když jsme měli volno, chodili jsme spolu ven, v práci jsem zůstával déle, jen abych byl s ní, protože ona končila později. Byl jsem do ní zamilovaný až po uši a věděl jsem, že ona to má taky tak. I když jsme se ještě párkrát líbali, vždycky poté říkala, že to nesmí dělat, ale pokaždé uplynula nějaká doba a zase jsme se líbali.

Byl jsem přesvědčený, že je jen otázka času, kdy svůj vztah ukončí, aniž bych na ni tlačil. Celé to ovšem trvalo dva roky. Pak mi jednou večer volala a ptala se, co dělám.

Bylo to jako ve filmu

Odpověděl jsem, že koukám na film. „A mohl bys mi jít otevřít? Jsem před barákem,“ zašeptala a mně se úplně zastavilo srdce. Ještě větší šok jsem měl, když jsem otevřel a ona držela dva kufry. Milovali jsme se skoro celou noc a já jsem jí konečně naplno řekl, jak ji miluji. „Já tebe taky. Konečně mi bude dobře,“ řekla s úsměvem a začala si vybalovat věci.

Jenže po třech týdnech moje bublina praskla. Maruška ráno vstane a je protivná jak stará bába. Nadává mi, neřekne ani dobré ráno, nic. Když jsme spolu byli zavření doma, protože i my měli home office, tak to bylo peklo. Tak často jsem se snad s nikým nehádal, a to nesmím opomenout i to, že mě po každé hádce trestá, že už se mnou nebude spát, dokud se nepolepším. Pak brečí, že mě miluje, a já si přijdu jak blázen, takovou ji neznám.

Nechápu, co se s ní stalo, celé dva roky jsem obdivoval, že je stejně naladěná jako já, a najednou ji mám doma a přeji si, aby se co nejrychleji odstěhovala. Byla to chyba. Teď toho lituji. Takhle vztah po tak krátké době nemá vypadat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články