Jitka (26): Přítel píše o mně a našem milostném životě na sociální sítě. Dozvídám se hrozné věci

Jitka (26): Přítel píše o mně a našem milostném životě na sociální sítě. Dozvídám se hrozné věci

Jitka byla donedávna spokojená a domnívala se, že to tak má i její přítel Lukáš. Bohužel přišla na to, že má druhý profil na sociálních sítích a píše tam o ní a jejich milostném životě naprosto všechno.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 01. 2021 18:00

Než jsem šla na rande s Lukášem, vyhledala jsem si ho nejdříve na sociálních sítích. Profil měl přístupný, a dokonce jsme měli pár společných známých. Prolustrovala jsem ho tehdy křížem krážem.

Líbilo se mi, že byl akční

Bavilo mě vždycky, že když jsme někde byli, tak vytáhl telefon a všechno fotil, hlavně mě. Jenže to jsem netušila, že má na sociálních sítích dva profily a na tom druhém vehementně píše o mně. A co hůř, o našem milostném životě.

Byl to pro mě šok

Zjistila jsem to od jednoho známého, kterého jsem potkala a se kterým jsme se chvíli bavili. Neměla jsem moc náladu, protože jsme se den předtím s Lukášem nepohodli, to jsem ale netušila, že o tom ví všichni. „Rušná noc, co?“ smál se a já tázavě zvedla obočí, co tím myslí. „No, Lukáš se trochu rozepsal, tak jsme se nad tím pobavili. Ale chápu tě, někdy je to s ním těžké.“

Okamžitě jsem vzala mobil a pátrala jsem po jeho příspěvku, ale nikde jsem ho nenašla. On mi hbitě ukázal, kde to viděl, a já jsem žasla. Úplně jiný profil, kam Lukáš dával několik příspěvků za den a prokládal je fotkami. „Tak jsem myslel, že si uděláme hezký večer, ale co myslíte, přátelé? Jitunka se rozhodla mi zkazit náladu a hádka nebrala konce,“ rozepisoval se detailně o tom, co jsem s ním řešila.

Některé příspěvky byly fajn, když dal fotku s popiskem, že je „s láskou na procházce“, ale byla jich tam spousta, které byly mnohem horší.

Strašně se stydím

„Chlapi, už se vám stalo, že jste partnerku uspokojovali skoro hodinu a ona pořád nic? Nekonečný příběh, který jsem radši vzdal.“ Propadala jsem se hanbou. Navíc ho sleduje strašné množství lidí a moji známí také. Okamžitě jsem za ním jela a křičela jsem na něj: „Nemůžeš psát takové věci! Všichni teď ví, jak u sexu křičím, co mám ráda za polohy a jak se hádáme. Smaž to!“ Prosila jsem ho, ale on to odmítl.

Lidé prý prahnou po realitě, se kterou se mohou ztotožnit, a pořád mu kvůli tomu rostou sledující, což je jeho sen. Velký úspěch měl, když se vyfotil v posteli, zatímco já vedle spala právě po sexu. Pod fotkou mě vychvaloval do nebes, ale opět byl tak detailní, že mi bylo stydno. A lidi mu pod to píšou, jak blázni.

Nevím, co mám dělat, protože kromě pár hádek jsem s ním byla šťastná. Teď se budu buď přetvařovat, aby psal hezké věci, nebo to ukončím, ale dokážu si představit, jak barvitě to všem bude líčit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články