Lucie (41): První milování bylo zároveň naše poslední. Chtěl mi u toho říkat mami

Lucie (41): První milování bylo zároveň naše poslední. Chtěl mi u toho říkat mami

Lucie byla pět let po rozvodu stále bez partnera. Bála se, aby se zase nespálila, a potřebovala čas na vzpamatování. Když poznala Pepu, myslela si, že bude zase šťastná. Pak ale došlo na první milování.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 10. 01. 2021 17:09

Rozvod mě hodně semlel. S bývalým manželem jsem byla od svých dvaadvaceti let, vzali jsme se po dvou letech a máme syna (16), který byl mojí oporou.

Nehledala jsem nikoho

Myslela jsem si, že už si nikdy nikoho nenajdu. Syn byl na mně hodně závislý a já mu nechtěla ještě více plést hlavu novým partnerem. Ale když mu byl patnáct, sám mi řekl, že bych mohla jít na rande. „Táta taky někoho má, proč bys nemohla ty,“ řekl mi a měl pravdu.

Začala jsem zase randit

Jenže bylo těžké po takové době někoho najít. Měla jsem pocit, že jsem strašně zestárla, cítila jsem se nepřitažlivá. Po delší době jsem ale poznala Pepu (46). Takový milý muž, který žil sám v domě po mamince. Ta mu umřela a s manželkou se rozvedl.

Líbil se mi, ale nechtěla jsem na nic spěchat, tak jsme spíše chodili do přírody a povídali jsme si. Když jsem cítila, že už jsem připravená, protože Pepa byl na mě moc hodný a věřila jsem, že by mi neublížil, chtěla jsem se s ním pomilovat. Byla jsem trochu nervózní, ale kamarádka se smála, že to je jako jízda na kole, ta se přece nezapomíná. Ovšem zážitek s Pepou bylo něco, na co bych ráda zapomněla.

Myslela jsem, že se přeřekl

Večer jsem k němu dorazila, Pepa měl uvařenou večeři, na stole bylo červené víno, hrála hudba, bylo to hodně romantické. Když jsme skončili pod dekou, byl úplně jiný. V běžném životě se projevoval spíše zakřiknutě, ale v posteli byl najednou velmi akční. Byla jsem nadšená, že jsme tak sehraní. Pak mi ale do ucha pošeptal: „Mami.“ Myslela jsem, že špatně slyším. Soustředila jsem se na něco jiného, on to ale zopakoval.

„Líbí se ti to?“ zeptal se a já vydechla: „Ano a tobě?“ On prohlásil: „Ano, mami, líbí.“ Tentokrát to řekl zřetelně a nahlas. Musela jsem okamžitě přestat. Říkal, že to s jeho zemřelou matkou nemá nic společného, rozhodně si ji prý nepředstavuje. „Možná jsem se tě měl zeptat předem. Vadilo by ti, kdybych ti tak v posteli říkal?“ Bleskurychle jsem se začala oblékat.

Bylo mi ho svým způsobem líto, protože vypadal hodně smutně, ale mám s tím fakt problém. Každý má nějakou libůstku. Možná jsem přišla o fajn partnera, protože jinak jsem byla spokojená, ale tohle je věc, kterou nepřekousnu. Máma jsem pro svého syna a nikomu jinému ji dělat nebudu, natož v posteli.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články