Petra (23): Dělali jsme s přítelem mojí mámy vaječňák, nečekaně se to zvrtlo. Teď se stydím

Petra (23): Dělali jsme s přítelem mojí mámy vaječňák, nečekaně se to zvrtlo. Teď se stydím

Petra žije stále se svou mámou a jejím přítelem, kterého si našla před rokem. Doposud bylo vše v pořádku, až do jednoho večera, kdy s Jardou dělala domácí vaječňák. Co se stalo?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 19. 12. 2020 18:00

Moje máma byla po rozvodu pár let sama a trávily jsme spolu hodně času. Narodila jsem se, když jí bylo dvacet let. Když si před rokem našla nového přítele, byla jsem ráda, že je šťastná.

Nový partner

Pak jsem ho uviděla a spadla mi brada. Jarda vypadal dobře a mě trochu překvapilo, že je o sedm let mladší než máma. Vlastně jsem se ale nedivila, že si našla takového chlapa, protože se udržovala a vypadala skvěle.

Mělo to být překvapení

Jarda s námi začal bydlet zhruba po půl roce a měla jsem s ním dobrý vztah. Bylo příjemné, že jsme tam žili ve třech, a dokonce po sobě uměl i uklízet. Minulou sobotu si máma prohodila službu s kolegyní a musela jít odpoledne do práce.

Při odchodu dala Jardovi pusu a řekla, že vaječňák udělají příště. Počkala jsem, dokud nezabouchla dveře, a navrhla jsem mu, že bychom ho mohli udělat spolu jako překvapení pro ni. Jemu se to líbilo, a tak jsme vytáhli všechny ingredience a já hledala, jak se to správně dělá.

Přepískli jsme to

Jarda nám nalil panáka rumu a poručil, abych ho do sebe vyklopila. Rum nemám ráda, ale udělala jsem to. Pak jsem se ušklíbla, že mi to nechutná. On se zasmál a nalil dalšího: „Co děláš? Chceš mě tím hnusem opít?“ smála jsem se spolu s ním. Třetího panáka jsem už začala dost cítit, a jelikož na to nejsem zvyklá, dělalo to se mnou divy.

Sedla jsem si na linku a měla jsem hodně nevhodné řeči. Jenže Jardu to bavilo. Ptal se mě na moje zkušenosti a já odpovídala pravdivě na vše, na co se zeptal. A pak se to stalo. Jak jsem seděla, on si stoupl mezi moje nohy a začali jsme se líbat. Já v tu chvíli nevnímala nic jiného než to, že ho chci.

Výčitky svědomí přišly, když jsem si nandala zpět spodní prádlo a rozhlédla jsem se kolem na tu spoušť a vaječňák nikde. Dohodli jsme se, že se to máma za žádnou cenu nesmí dozvědět. Stydím se jak nikdy.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články