Kristýna (27): Přítel má dvojče a je mu na chlup podobný. Omylem jsem si je popletla

Kristýna (27): Přítel má dvojče a je mu na chlup podobný. Omylem jsem si je popletla

Kristýna chodí půl roku s Lukášem a na začátku netušila, že má bratra. A ještě ke všemu dvojče. Když se všichni seznámili, žasla, jak jsou stejní. Jeden večer si je popletla. Co se přihodilo?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 11. 01. 2021 18:00

Lukáše jsem poznala na začátku léta a bláznivě jsem se do něj zamilovala. Když mě pozval k jejich rodičům na grilování, ráda jsem šla. Bylo krásně, já měla skvělou náladu a doufala jsem, že se jim budu líbit.

Moment překvapení

Jak jsme všichni seděli u stolu, Lukáš řekl, že si musí odskočit na toaletu. Během pár sekund byl ale zpátky a já se divila, že je tak rychlý, vždyť to nemohl stihnout. Nedošlo mi, že má jiné oblečení, načež jeho matka prohlásila: „Marku, to je dost, že jdeš.“ V tu chvíli mi spadla brada a byla jsem jak v Jiříkově vidění.

Myslela jsem, že si ze mě dělají legraci

„Co to je za fóry?“ nechápal jsem. Myslela jsem si, že Lukáš asi lhal o tom, jak se jmenuje. Jenže pak přišel i on a úplně se popadal za břicho, že mi neřekl, že má dvojče. Marek mu byl na chlup podobný, ale úplně. Marně jsem hledala nějakou odchylku, to jsem se už opravdu musela pořádně zaměřit na obličej, abych srovnávala nos, obočí a rty.

V půlce srpna jsme se domluvili, že si vyjedeme ve třech pod stan. „Ty budeš mít svůj, my s Týnkou svůj,“ řekl Lukáš Markovi. Těšila jsem se jak malá holka. Večer jsme si zašli do hospůdky nedaleko kempu a kluci dost pili. Já se tam seznámila s jednou holkou a povídaly jsme si. Potom se kluci zvedli, že už půjdou. Řekla jsem, že za chvíli dorazím, byl to kousek. Jenže jsem se s tou holkou zapovídala víc a zdržela jsem se.

Tohle mi jen tak nikdo neuvěří

Když jsem došla do stanu, našla jsem Lukáše ležet nahého na spacáku. Jak jsem měla upito, dostala jsem na něj chuť. Začala jsem si s ním hrát a ono to začalo rychle zabírat, tak jsem si na něj sedla. Přišlo mi sexy, že spal a nečekal to. On mě napůl spící popadl za zadek a pomalu jsme se milovali. Pak se ale probral úplně a vykřikl: „Kristýno, to ne!“  A odhodil mě. Byl to totiž Marek.

Za pár minut dorazil Lukáš, a když nás viděl, rozčílil se a křičel na nás. Já pobíhala kolem stanu, že jsem to nevěděla. „Spal v našem stanu, myslela jsem, že jsi to ty!“ Marek se omlouval, že to je jeho vina. Šel prý spát do svého, ale pak se vzbudil, že se si ještě dojde na záchod. Jak byl podnapilý, vlezl potom do našeho. Lukáš v něm nebyl, protože šel pro mě do hospody, kde jsme se evidentně minuli.  „No dobře, ale proč jsi to s ní dělal?!“ křičel Lukáš. „Protože jsem asi myslel, že se mi to zdá, nevím,“ odvětil Marek.

Vztek Lukáše nakonec přešel, uznal, že za to nemohu. Nakonec se smáli, že se jim toto ještě nestalo, ale mně do smíchu nebylo. Pořád jsme spolu, ale nařídila jsem Lukášovi, aby se nechal ostříhat a nosil ode mě řetízek, abych je rozeznala.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články