Tomáš (34): Schoval jsem milenku do skříně. Prošlo by mi to, jenže si kýchla a strhla se mela

Tomáš (34): Schoval jsem milenku do skříně. Prošlo by mi to, jenže si kýchla a strhla se mela

Určitě každý jednou viděl ve filmu scénu, kdy se milenec schovává ve skříni. Tomáš toto zažil na vlastní kůži. Ovšem do skříně se neschoval on, nýbrž jeho milenka. Co se poté stalo?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 01. 2021 18:00

S manželkou Alenou jsme spolu osm let a poslední roky byly takové nudné. I když nudné je asi silné slovo, ale není to prostě už jako dřív.

Jsme jako kamarádi

Mám pocit, že jsme spíš spolubydlící. Řešíme jen provoz domácnosti, děti, občas k nám přijdou přátelé na návštěvu, což je fajn. Mám Alenu opravdu rád za to, jaká je, ale nespíme spolu už dva roky a mně to pochopitelně chybí.

Nechtěla se mnou spát

Chtěl jsem se s ní milovat, ale odmítala mě, že nemá náladu. Pak měla starosti a byla pořád nervózní a řekla mi, že momentálně nechce sex řešit. „Už se mě na to neptej, prosím. Já přijdu sama, až budu zase chtít,“ pověděla mi, a tak jsem to nechal být.

Dopadlo to tak, že jsem poznal Markétu. Je to fajn holka, je mladá, nemá děti, nemá manžela a nic po mně nechce. Ví, že to je čistě o sexu. Občas jsme se scházeli u ní, někdy jsem ji vytáhl na výlet do hotelu a jen dvakrát za celou dobu byla u nás doma. Potřetí už to dopadlo ale špatně. To ráno mi Alena oznámila, že bude mít dlouhý den, jestli bych nachystal dětem večeři já, protože to nestihne. Spočítal jsem si, do kdy budu doma sám, a zavolal jsem Markétě, aby přišla.

Bylo deset dopoledne, leželi jsme v posteli a já nabíral síly na druhé kolo. Markéta si na mě sedla a začala mě zase svádět, když vtom někdo zvonil a vzápětí bouchal.

Manželka přišla nečekaně

Myslel jsem, že mám infarkt, a do toho mi volala Alena. „Prosím tě, proč zamykáš, pojď mi otevřít.“ Řekl jsem jí, ať mi dá minutu, že jsem na záchodě. Markéta se začala oblékat a mě napadlo, že jediné řešení je strčit ji do skříně. Ještě jsem vzal potichu její boty a kabát z chodby a zavřel jsem ji tam. Pak jsem šel jako spláchnout a odemkl jsem.

Alena hledala peněženku a ptala se, proč mám zamčeno. „Nevím, ani si to neuvědomuju,“ zalhal jsem a pomáhal jsem jí hledat. Když šla do ložnice, bušilo mi srdce jak blázen. Peněženka byla na okně, ona se rozloučila, že už zase pádí do práce, když vtom se ze skříně ozvalo kýchnutí. Alena ji rychle otevřela a strhla se mela. Markéta brečela a Alena ji vztekle plácala všude možně. Já to schytal samozřejmě také. Nakonec ji nechala jít a křičela na mě, že chce rozvod.

V tu chvíli mi to všechno došlo. Bylo mi líto, že jsem ji podváděl, ale vysvětlil jsem jí, co mě k tomu vedlo. Jsme dohodnutí, že zkusíme manželskou poradnu, jestli nám to nějak pomůže.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články