Jitka (36): Žertoval, že je za minutu doma, ať uvařím kafe a schovám milence. Netušil, že má pravdu

krásná žena
Zdroj: Pixabay.com

Jitka si vzala Adama a mají spolu dceru Lucinku. Jednoho dne si našla milence a scházela se s ním rok, aniž by Adam cokoliv tušil. Když přijel nečekaně domů, aby si spolu dali kávu, nevěděl, že je milenec blíž, než si myslí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 07. 2020 08:00

S Adamem jsem chodila dva roky, než jsme se vzali, a za další tři se nám narodila Lucinka. Bydleli jsme v domku na kraji města a bylo to prima období, já jsem už na začátku skloubila péči o malou s prací z domova a fungovalo to. Jenže ke konci mateřské jsme měli s Adamem trochu krizi a nevypadalo to s námi dobře.

Jednoho dne jsem potkala Leoše a začala s ním mít tajný poměr. Scházeli jsme se dvakrát v týdnu, a to vždy dopoledne u něj doma. Někdy jsem si totiž brala Lucku ze školky už po obědě, navíc Adam přes den jezdil za klienty, takže to bylo v suchu.

Neřešila jsem blbosti

S Leošem jsem si rozuměla, ale nebyl to typ, se kterým bych chtěla žít. Nicméně poměr s ním jsem si užívala a už jsem tolik neřešila malichernosti doma. Adam si toho všiml a začali jsme se postupně zase sbližovat. Trávili jsme spolu víc času, povídali si a zase jsme byli dobrá dvojka. Tenkrát jsem se rozhodla, že si ještě párkrát s Leošem užiji, a pak už se budu věnovat jen Adamovi.

To ráno jsem odvezla Lucku do školky a když jsem jela domů, dostala jsem chuť se sejít s Leošem. Volala jsem mu, ale řekl mi, že bude mít celý den kolem domu dělníka a nepůjde to. Tak mě napadlo, že bych ho vzala k nám a přivezla ho zpět, jak bych jela po obědě pro Lucku. Leoš byl pro, nasedl a jeli jsme. Doma jsem zamkla a vrhli jsme se na sebe. Bylo zvláštní ho mít u nás doma. Najednou mi ta nevěra přišla víc reálná.

Jak jsme tam leželi, volal mi Adam. „Za minutku jsem doma, dáme si kafe?“ řekl zvesela a já dostala málem infarkt. „Jasně, už ho mám vařit?“ vyhrkla jsem, abych zjistila, kde je. „Dej mi tak tři minutky a schovej toho milence!“ zasmál se a já se křečovitě smála s ním. Ještě jsem nahlas křičela: „Karle, musíš se schovat, starej jede domů“ a v mžiku jsem se začala oblékat.

Bylo to o fous

Leoš se schoval do kumbálu, kde jsme skladovali harampádí, já urovnala zbytek věcí, šla si vykloktat ústní vodou a stříknout na sebe voňavku. Adam přijel a začal zvonit. Na vstupních dveřích máme zčásti sklo, takže bylo vidět dovnitř. Já se nahlas smála a říkala jsem: „Honem, už je tady“ a jako jsem si zapínala zip u kalhot a rovnala si košili. Snažila jsem se to přehánět a Adam se tomu smál. Když jsme byli v kuchyni, řekl mi, jestli se nepomilujeme, když je malá ve školce, ale odmítla jsem, že mám práci a ukázala na počítač. Kafe jsme si šli vypít do altánku a já celou dobu trnula, aby Leoš nevylezl.

Po dlouhé půl hodině se Adam zvedl, políbili jsme se a odjel do práce. Srdce mi celou dobu bušilo jak o závod a Leoše jsem hned odvezla domů. Ten den jsem to s ním ukončila a rozhodla se vše ututlat. Adam se to nikdy nedozvěděl, ale i tak jsme se rok na to rozvedli.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články