Leona (29): Miluji svou nejlepší kamarádku, jenže ona má přítele. Mám jí to říct?

dvě kamarádky, ženy, smích
Zdroj: Unsplash.com

Leona má nejlepší kamarádku z vysoké školy. Věděly o sobě všechno a jezdily spolu i na dovolené. Nedávno si ale Leona uvědomila, že se do Veroniky zamilovala. Touží jí to říct, protože je přesvědčena, že to cítí stejně, ale Veronika má nového přítele.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 15. 07. 2020 13:00

Veroniku jsem potkala na vysoké. Seznámily jsme se hned první den a od té doby jsme byly nerozlučná dvojka. Prožívala se mnou moje rozchody a radila mi, jak mám komunikovat s muži. Vídaly jsme se každý den a jezdily spolu i na dovolenou. Byla jako moje sestra.

Jednoho dne jsme spolu šly do baru na skleničku a opět jsme probíraly všechno možné, když v tom se vedle nás objevil cizí chlap a začal s ní flirtovat. Verča před ním vytáhla rtěnku a vyzývavě si obtáhla rty rudou barvou. Koukala jsem na ni úplně zhypnotizovaně a možná to bylo tím alkoholem, ale tehdy poprvé jsem si řekla, že mě přitahuje. Chvíli se s ním bavila, ale pak mu řekla, že je na skleničce se mnou a dala mu číslo, aby se jí ozval. Já jsem z ní nemohla spustit oči. Bylo to pro mě něco nového a myslela jsem si, že se z toho vyspím.

Žárlila jsem na ni

Jenže když jsme se druhý den viděly, koukala jsem na ni už jinak. Říkala mi, že se jí ozval Pavel ze včerejška, a já začala žárlit. „Přece nepůjdeš na rande s chlapem z baru,“ vyhrkla jsem se ze sebe a ona mi dala za pravdu. Večer přespávala u mě a já otevřela lahev vína. Koukaly jsme spolu na romantickou komedii a já šla pro hřeben, že si rozčešu vlasy. Veronika mi ho vzala z ruky a nabídla se, že to udělá sama, bylo to božské. Přitom už tolikrát jsme se objímaly, viděly jsme se i bez oblečení, ale teď to bylo jiné.

Po filmu jsem šla napustit vanu a nalila nám další víno. Zavolala jsem na ni, ať se přidá, a ona přišla a sedla si naproti. Byla jsem tak omámená, že jsem ji prostě políbila. Verča se nejdřív odtáhla, protože to nečekala, ale pak jsme se přesunuly do ložnice a byla to ta nejhezčí noc, co jsem kdy zažila.

Utrápím se

Jenže týden na to jsem ji viděla, jak jde s Pavlem za ruku po městě. Volala jsem jí, ale nebrala mi to. Když se ozvala, pohádala jsem se ní, jak to, že s ním chodí, přece říkala, že s ním nikam nepůjde, a teď se vedou za ruce. Ona mi vysvětlovala, že jí volal podruhé a byl moc milý, tak si vyrazili. Toužím jí říct, že s ní chci být, zamilovala jsem se a vím, že ona to cítí stejně, jenže teď jí ten kluk blbne hlavu. Počkám, až u mě zase bude spát a něco asi vymyslím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články