Jiří (29): Šéfová po mně vyjíždí a dělá mi neslušné návrhy. Když zavřu oči, není to tak zlé

Jiří (29): Šéfová po mně vyjíždí a dělá mi neslušné návrhy. Když zavřu oči, není to tak zlé

Jiří má konečně práci, kterou si vždy přál, jenže nečekal, že bude mít šéfovou, která mu začne dělat nemravné návrhy. Jak s tím naloží?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 03. 01. 2021 18:00

Po ukončení studia architektury jsem měl práci ve firmě, která mě neuspokojovala. Nelíbilo se mi prostředí, projekty, na kterých jsem pracoval, ani kolegové nebyli přátelští.

Chtěl jsem jinou práci

Bavil jsem se o tom s tátou a on mi doporučil firmu, kterou vede jeho bývalá spolužačka. Ještě ten den jsem tam poslal životopis a druhý den jim zavolal. Měl jsem radost, když mě pozvali na pohovor, cítil jsem v kostech, že to dopadne dobře.

Byla moc přátelská

Pohovor jsem absolvoval právě s tou jeho spolužačkou Danielou. Ta mi hned při podání ruky řekla, že jsem stejný fešák, jako táta a pobídla mě, abych se posadil. Všechno proběhlo skvěle a my se rovnou domluvili, kdy nastoupím.

Měl jsem vážně radost, těšil jsem se, že budu konečně dělat něco smysluplného a Daniela slíbila, že se o mě postará. „Jestli jsi stejně chytrý, jako táta, tak se ti bude dařit“. Odcházel jsem nadmíru spokojený a těšil se na nový začátek. Daniela se mi na začátku hodně věnovala, občas mě objala kolem ramen, nebo pohladila po vlasech a já to tehdy bral normálně. Někdy stočila rozhovor na můj osobní život a vyptávala se, jestli přítelkyni nevadí, že se v práci zdržuji déle.

Začala po mně tvrdě vyjíždět

Když jsem odpověděl, že žádnou nemám, začala po mně vyjíždět. Smála se, jestli se pomilujeme ještě před poradou, lichotila mi a dotýkala se mě. Dokonce si přede mnou rozepínala více halenku. Minule mi řekla, že ten, se kterým má dobré vztahy, má i lepší projekty a může se více realizovat. Naznačil jsem jí, že chci pracovat poctivě a všiml jsem si, že se potom urazila, dávala mi to hodně najevo.

Když si mě zase zavolala, najednou se usmívala a přisedla si ke mně. Začala mluvit o novém projektu a že přemýšlí, kdo by ho měl na starosti. Pak mě vzala za ruku a zajela s ní pod sukni, zatímco pořád mluvila o mých pracovních možnostech. Byl jsem z toho vykolejený a nechal ji dělat, co chtěla. Přiznávám, že když jsem zavřel oči, nebylo to tak zlé. Je o hodně starší, ale stará se o sebe, příjemně voní a když jsem měl ruku u ní v klíně, zamotalo mi to slušně hlavu. Ale mít práci přes postel nebyl můj sen. Každopádně si mám co nejdříve rozmyslet, jak se budu chovat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články