Kuba (29): Zjistil jsem, že můj partner spí s kamarádkou. Prý to není nevěra, když je žena

Kuba (29): Zjistil jsem, že můj partner spí s kamarádkou. Prý to není nevěra, když je žena

Kuba je gay a dozvěděl se, že se jeho partner občas schází s kamarádkou, se kterou i spí. Podle něj to nevěra není, když se jedná o ženu. Co si o tom myslí Kuba?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 01. 01. 2021 18:00

To, že jsem gay, jsem si uvědomil ve čtrnácti a dlouho jsem to přede všemi skrýval. Až na střední škole se se mnou začal bavit spolužák, který byl také zakřiknutý. Řekl mi, že ví, že jsem na kluky.

Přestal jsem se bát

Stali se z nás přátelé, poté jsme spolu něco zkusili, ale hlavně mu vděčím za to, že jsem se za svou homosexualitu přestal stydět a oznámil to našim. Kupodivu reagovali dobře a mně spadl velký kámen ze srdce.

Zamiloval jsem se

Měl jsem pár známostí a pak jsem jednou večer brouzdal na seznamce a našel jsem Honzu. Byl naprosto dokonalý, hned jsem mu napsal, domluvili jsme si schůzku a já se bavil jako nikdy v životě.

Honza říkal, že to cítí stejně, a začali jsme spolu chodit, i když ne tak doslova. Za ruce jsme se venku nikdy nevodili, ale když jsme byli třeba s přáteli, to už mu nevadilo. Vážně jsem byl moc šťastný. Jednou ale podotkl o jedné holce, že je kus. „Podívej se na to tělo!“ rozplýval se. Já se otočil, koho tím myslí. Hledal jsem nějakého muže, ale poblíž byla akorát ta holka.

Samozřejmě dokážu zhodnotit, jestli má dobrou nebo špatnou postavu, ale to je tak všechno. Honza ovšem nadále obdivoval její prsa a zadek. Tenkrát jsem to nějak přešel.

Vyvedl mě z omylu

Jenže pak jsem zjistil, že mu kamarád poslal porno, ve kterém figuruje žena, a společně si psali o tom, jak je sexy. Nevěřil jsem svým očím a přiznal jsem mu, že jsem to viděl u něj v mobilu, aby mi vysvětlil, co to má znamenat. Čekal jsem cokoliv, ale on mi bez sebemenšího ostychu řekl, že když je ženská pěkná, tak s tím nemá problém.

Dozvěděl jsem se, že jeho kamarádka Eliška, se kterou se pravidelně vídá, není jenom kamarádka. „Občas spolu spíme. Já jí dělám dobře, ona mně také. To není nevěra, když je to ženská,“ řekl mi. Měl takový výraz, jako že nechápe, čemu se divím, a já se musel posadit, aby to se mnou neseklo. „Já myslel, že jsi jen na chlapy, a ty máš rád i ženský?!“ A on jen dodal, že pouze na sex, chodit by s nimi prý nemohl. Nevím, co si o tom mám myslet.

Vztah máme bezproblémový, v posteli nám to klape, ale tohle je zásadní informace, kterou mi zatajil. Několikrát mi přísahal, že mě miluje a s chlapy mě nepodvádí, ženský tělo ho vzrušuje prý jen občas, ale já mám teď v hlavě velký otazník a nevím, jak s tím naložit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články