Milena (29): Partner trvá na tom, abych se tam dole neupravovala. Přijde mi to nemoderní

Milena (29): Partner trvá na tom, abych se tam dole neupravovala. Přijde mi to nemoderní

Milena dělala vždycky všechno pro to, aby se svým partnerům líbila a byli s ní spokojení. Její nynější partner Petr má ale zvláštní požadavek a Milena s tím má poprvé problém.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 29. 12. 2020 18:00

V každém vztahu jsem se vždycky snažila, aby byl partner spokojený a nic mu se mnou nechybělo, a to se týkalo zejména milování a upravování se tam dole.

Všem se to líbilo

Měla jsem osm mužů a v podstatě se všem líbilo, jak se dole upravuji. Jeden bývalý chtěl specifický tvar, ale nejjednodušší to bylo holit celé. Je to hygienické, cítím se čistě a sexy. Jenže můj nynější partner Petr s tím má problém.

Zásadní problém

Když jsme se milovali poprvé, v okamžiku, kdy jsem si sundala oblečení, měl zvláštní výraz. Domnívala jsem se, že to bylo proto, že se mu líbím, ale před druhým milováním si se mnou chtěl promluvit. „Prosím tě, proč se holíš?“ zeptal se a já mu ochotně odpověděla, že to tak mám ráda, ale pokud to bude chtít jinak, ráda mu vyhovím. „Tak se nehol vůbec, tohle je příšerný. Navíc jsi dospělá, takhle vypadají malý holky, proboha.“  Vyvedl mě tím z míry.

Nevím, jestli je to tím, že je o šest let starší, přitom třeba oholené nohy a podpaží bere jako samozřejmost. Ale mám ho ráda, tak jsem si řekla, že to tedy zkusím.

Nemohu to vystát

Trvalo to tak čtrnáct dní, než začal být spokojený. Najednou si to víc užíval a já byla ráda, že je tak vášnivý. Říkala jsem si, že to tedy takto budu udržovat. Nebylo to úplně jako z dávných dob, ale dalo se to zvládnout, jenže Petr chtěl ještě víc. „To je málo. Není to přirozené,“ opakoval a zakázal mi to jakkoliv zastřihovat. Po delší době si už pochvaloval, že jsem konečně podle jeho gusta. „Takhle vypadá pravá ženská!“ Jenže já radost necítila.

Je fajn, že si to užívá, ale já se cítím hrozně. Přijde mi to děsně nemoderní a hlavně nehygienické. Teď je naštěstí zima, ale nedovedu si představit, jak by to vypadalo v létě v plavkách. Nehledě na to, že mě čeká prohlídka u gynekologa. Můj doktor je pěkný chlap, vždycky si s ním povídám, když mě vyšetřuje, a kdyby viděl toto, hanbou bych se propadla.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články