Dušan (31): Nejlepší kamarád partnerky je gay. Mají až moc důvěrný vztah a mně to vadí

Dušan (31): Nejlepší kamarád partnerky je gay. Mají až moc důvěrný vztah a mně to vadí

Dušanovi vadí kamarád jeho partnerky Katky. Ta na něj totiž nedá dopustit a svěřuje se mu úplně se vším. Přestože je gay, Dušanovi vadí, jak moc blízký vztah mají.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 29. 12. 2020 10:00

Mám jeden problém. Strašně mi vadí gay kamarád mojí přítelkyně Katky. To, co spolu ti dva předvádí, mě neskutečně vytáčí. Katka mi ho představila před rokem, když jsme spolu seděli v kavárně.

Přišel za námi

Normálně jsme se bavili, když vtom ke stolu přišel Adam, objal ji a vlepil jí pusu na tvář. Katka se usmívala jak měsíček na hnoji a on mi podal ruku. „Čau, já jsem Adam. A neboj, jsem na kluky,“ představil se. Po té větě se mi částečně ulevilo, ale jak si sednul k nám a začali si povídat, dost jsem znejistěl.

Baví se s ním o všem

Adam se jí ptal na velice intimní dotazy a Káťa mu odpovídala, jako kdyby mluvila o počasí, přitom se mnou se o těch věcech nikdy nebavila. Pak mi řekla, že k nim nastoupil nedávno do práce, a mně se vybavilo, jak mi říkávala, že jde s Áďou nakupovat, že jdou s Áďou na kafíčko a podobně. Já si celou dobu myslel, že to je kamarádka.

Překvapilo mě, že jako typický gay nevypadá. Myslel jsem si, že gayové nosí upnuté věci a mají takový ten divný hlas, ale Adam chodí oblékaný jako já a na první pohled vypadá, že ho přitahují spíš ženy.

Podezřívám ho

Pokaždé, když přišel k nám domů, Káťu políbil a drželi se za ruce. Jednou jsem se vrátil z hospody a oni spolu leželi na gauči jako pár a dívali se na film. Podezřívám ho, jestli není heterosexuál a jen mi nevěší bulíky na nos. Štve mě, jak je z něj Káťa hotová. Je to čím dál horší.

Není den, kdy by s ním nemluvila alespoň po telefonu, a jakmile vejdu do místnosti, vždycky řekne, že si to poví potom, a změní téma. Marně se z ní snažím dostat, co spolu probírají. Vždycky mi odsekne, že to je jejich věc. Je jí jedno, že mi to vadí. Svěřuje se mu naprosto se vším a ty jejich doteky už nemohu vystát. Minule jí při odchodu řekl, že ji miluje, a já měl chuť po něm něco hodit. Mají spolu tak důvěrný vztah, že to není normální. Proč se takhle Káťa nechová ke mně? Já jí několikrát nabízel, že spolu půjdeme nakupovat, a chtěl jsem si povídat, ale Adam je prostě jednička.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články