Pavel (35): Dcera má ve školce pana učitele. Chci ji odhlásit, protože manželka je z něj hotová

Pavel (35): Dcera má ve školce pana učitele. Chci ji odhlásit, protože manželka je z něj hotová

Pavlova dcera Emma chodí do školky a moc se jí tam líbí. Problém je, že manželka Simona se podle Pavla zbláznila do pana učitele a není den, kdy by o něm nemluvila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 26. 10. 2020 06:30

Bydlíme v malé obci a máme pár metrů od domu školku, bylo proto jasné, že naše dcera Emma do ní bude chodit.

První den jsem šel také

První den jsme šli dceru doprovodit oba, myslel jsem si, že bude nějaké přivítání, ale sotva vlezla do třídy, zavřely se za ní dveře a my tam zůstali stát. Manželka Simona to obrečela, ale já věděl, že to malá zvládne.

Báječný učitel

To ráno jsem si sice udělal čas, ale jinak jsem tak vytížený, že ji ráno vodit nemůžu a odpoledne mi to také nevychází. Vše měla tedy na starosti Simča. Když jsem se jí ptal, jestli něco učitelka o Emmě říkala, Simoně se rozzářily oči a povídala, že mají moc hodného pana učitele Vojtu.

„Vojtu miluju,“ vykřikla dcera a Simona ji pohladila. Přišlo mi to zvláštní, ještě nikdy jsem neviděl, že by ve školce pracoval chlap, ale nijak jsem to neřešil, dokud o něm Simona nezačala každý den mluvit. „Představ si, že Vojta s dětmi cvičí jógu, a dokonce umí zpívat, slyšela jsem ho,“ rozplývala se tuhle.

Nechtěla, abych tam jel

Po několikáté historce o tom, jak je báječný, mi to začalo lézt na nervy, tak jsem navrhl, že si udělám čas a malou vyzvednu. „To nemusíš, vyzvednu ji já,“ namítla a bylo zvláštní, jak se toho křečovitě drží. Za žádnou cenu nechtěla, abych se tam ukázal. Řekl jsem si, že tam přeci jen pojedu. Když jsem přišel do třídy, málem mi vypadly oči z důlků.

Simona seděla na jeho židli a laškovala s ním, zatímco on jedním okem hlídal děti a druhým okem s ní mluvil. Když mě viděla, úplně zrudla a já řekl, že jdu pro Emmu. Vojta slušně pozdravil, představil se a odešli jsme. Simona prskala vzteky, proč jsem ji ztrapnil, co si prý Vojta bude myslet. „Co by si měl myslet? Že máš manžela?“ Je to neskutečné, že se já mám cítit trapně, zatímco ona flirtuje s učitelem. Museli ji vidět i ostatní rodiče a já vypadám jako hlupák. Našel jsem soukromou školku, která je sice dál, ale finančně je v pohodě, a pro ten klid si milerád zařídím, že tam dceru budu vozit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články