Jiří (37): Manželka se ke mně před svou sestrou chová jako ke kusu hadru. Pak mi to vynahrazuje

Jiří (37): Manželka se ke mně před svou sestrou chová jako ke kusu hadru. Pak mi to vynahrazuje

Jiří má manželku Pavlu a dceru Karolínu. Nemají mezi sebou víceméně žádné problémy, jen nemůže vystát, když k nim přijede její sestra Kateřina. Před tou totiž Pavla hraje podivnou hru a chová se k Jiřímu příšerně. Pojďte se podívat, s čím se nám svěřil.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 08. 2020 08:00

Pavlu jsem uháněl skoro rok, než svolila, že půjde na rande. Kdokoliv by to vzdal, ale mně se to líbilo. Psali jsme si a hodně si rozuměli, jakmile jsem ale navrhl schůzku, vždycky z toho vycouvala. Tvrdila, že se nechce spálit, psala mi, abych pozval někoho jiného. Vydržel jsem, trvalo to dlouho, ale podařilo se a já měl pocit, jako bych vyhrál soutěž.

Asi za tři měsíce našeho vztahu jsem poznal i její starší sestru Kateřinu, která se měla vdávat. Pavla mě požádala, abych šel na svatbu s ní, a já samozřejmě neodmítl. Jenže pár týdnů před svatbou se s přítelem rozešli a Kateřina se zhroutila. Mezitím už jsme bydleli spolu a ona si každou chvíli volala s Katkou nebo ji zvala k nám. Byla z toho špatná, pak si našla někoho jiného a mně se ulevilo, že už nemusím poslouchat ženské nářky.

Slyšel jsem, jak o mně mluví

Zanedlouho se nám narodila holčička Karolínka a nic nám nechybělo. Vzali jsme se, když jí byly tři roky, a tehdy jsem na svatbě poprvé zaslechl Katku, co o mně říká. Že jsem darebák, který se nebyl schopný oženit ještě před narozením dcery, a Pavla jí přitakávala, že jsem ňouma. Druhý den jsem se ptal, co to mělo znamenat, a Pavla mě ujistila, že to řekla jen kvůli Kateřině. Od té doby se v její přítomnosti chovala hrozně. Přidal tomu fakt, že Kateřina byla opět sama a tím pádem byli všichni chlapi mizerové. Nechtěl jsem Pavle zakázat, aby ji k nám zvala, jenže pracuji z domova a nedalo se přeslechnout, co všechno spolu řeší.

Kateřina nadávala, že ji bývalý podváděl a má si na mě dát bacha, protože dřív nebo později se zachovám stejně. „Musíš ho držet zkrátka a pořádně ho vycepovat!“ kladla jí na srdce a já mezi ně vletěl, ale Pavla mě rukou odehnala. „Prosím tě, běž si dělat tu svoji práci nebo co celý dny děláš.“.Pak se obě rozesmály a já koukal jak blázen.

Hraje hroznou hru

Jak odešla, Pavla za mnou přiběhla a strašlivě se omlouvala. Pořád mě hladila a přísahala, že nic z toho nemyslela vážně. Jen prostě vidí, jak je Katka utrápená a žárlila by na nás, tak proto mě shazuje. Nelíbilo se mi to ani trochu, ale nakonec si mě udobřila. Podruhé to udělala znovu, přidala i pár nadávek a pak se zase udobřovala. Nemínil jsem se nechat urážet, ale jako omluvu jsem si mohl vymyslet, co jsem chtěl, a Pavla mi to ochotně plnila. Nakonec jsem na tu podivnou hru přistoupil.

Takže pokaždé, když je u nás Kateřina, Pavla hraje divadlo a říká, jak jsem neschopný a bordelář, a když chci něco říct, vykřikne: „Prosím tě, hlavně mlč“ a Kateřina na to kouká s úsměvem. Je to hrozná fraška, ale naštěstí to není každý den. Ovšem má to svoje hranice. Minule mi zezadu dala pohlavek, a to už jsem jí později řekl, že takhle teda ne. Vymyslím si ještě pár sexuálních přání a pak to utnu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články