Martin (34): Rande s učitelkou bylo to nejhorší, co jsem zažil. Oznámkovala můj výkon

Martin (34): Rande s učitelkou bylo to nejhorší, co jsem zažil. Oznámkovala můj výkon

Martin o sobě tvrdí, že má spoustu koníčků, ale mezi jeho nejoblíbenější patří randění se ženami. Cítí se ještě mladý na to, aby se usadil, ale bez společnosti žen nedokáže být. Jednoho dne šel na rande s učitelkou ze základní školy. Jak to dopadlo, si můžete přečíst v jeho příběhu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 07. 2020 16:30

Nedávno mi bylo čtyřiatřicet a rozhodně se ještě necítím na to, abych měl rodinu nebo se nedej bože ženil. Měl jsem dva vážnější vztahy a po tom posledním jsem si řekl, že si dám na čas pauzu. Ovšem ženy ke svému životu potřebuji, na randění a milostné schůzky si vždycky čas udělám. A rád.

Jednou jsme šli s kamarádem na koncert. Potkali jsme tam moji bývalou spolužačku a její kamarádku Ilonu. Ilona byla fajn a hodně sexy. Chtěl jsem se s ní seznámit, ale neslyšel jsem kvůli hudbě ani slovo. Druhý den jsem psal spolužačce, jestli by mi na Ilonu dala číslo, a hned jsem jí zavolal a pozval na rande.

Měl jsem ji v hrsti

Sešli jsme se v restauraci, moc jí to slušelo, měla sepnutý culík a brýle. Když mi řekla, že je učitelka, nadchlo mě to, učitelku jsem ještě neměl. Snažil jsem se na ni dělat dojem a vycházelo mi to, Ilona se smála a jakmile jsem řekl nějakou lichotku, byla v rozpacích.

Bylo jasné, kam to večer bude směřovat. Jak jsme dojedli, dali jsme si každý ještě skleničku vína a šli ke mně. Já pustil hudbu, nechal svítit menší tlumené světlo a šel jsem na věc. Vždycky do toho dávám všechno a ani u Ilony tomu nebylo jinak. Po skončení jsem šel do sprchy a když jsem se vrátil, Ilona se oblékala. „Ty už jdeš? Já se těšil na druhé kolo,“ zasmál jsem se. Jí ale do smíchu nebylo. Hodila po mně takový pohled, že jsem tušil, že bylo něco špatně.

Začala mě hodnotit

V tom začala na prstech ruky počítat body, ve kterých jsem ji zklamal. Už příchod do restaurace byl špatně, protože jsem ji nechal jít jako první, nehledě na to, že jsem přišel pozdě. Moje špatné skloňování určitých slov byl další problém. Skákání do řeči, polykání vět, snaha neustále všechno obracet v žert a když už jsem byl v úzkých, tak jsem chrlil jednu klišé lichotku za druhou. To nebyly rozpaky, co jsem viděl, ale prý jí bylo trapně. Šla se mnou domů, protože si myslela, že si aspoň užije fajn noc.

Ale začala opět počítat na prstech, jak jsem vynechal předehru, soustředil se jen na sebe a kde nic, tu nic, najednou byl konec. „Ty jsi ten typ, který se podívá rovnou na výsledky na konci knihy, místo toho, aby se k tomu dopočítal sám,“ řekla a pak dodala: „4 mínus bys měl, a to bych měla obě oči přivřené.“ Takhle rychle jsem z mého bytu ještě nikoho nevyprovodil. Nemělo smysl se s ní hádat, jestli měla, nebo neměla pravdu, protože samozřejmě neměla. Rande s učitelkou bylo první a poslední, nic takového už nechci nikdy zažít. Nechybělo málo a málem mi zadala domácí úkol. Nikdy víc.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články