Káťa (28): S přítelem jsme natočili domácí video a dali ho na internet. Jenže se ven dostalo i něco, co nemělo

Káťa (28): S přítelem jsme natočili domácí video a dali ho na internet. Jenže se ven dostalo i něco, co nemělo

Káťa chodí s Michalem jen pár měsíců a jak to často na začátcích vztahu bývá, nemohou se jeden druhého nabažit. Jednou se rozhodli, že se během milování natočí a dají to anonymně na internet. Jenže z toho byl nakonec pořádný trapas.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 11. 06. 2020 16:30

Michala jsem potkala na diskotéce, a ještě tu noc jsme se spolu vyspali. Od té doby jsme se vídali každý den a trávili čas skoro jen v posteli. Měla jsem ho ráda a v sexu jsme si rozuměli. Oba jsme měli stejné chutě, stejná přání a nic nám nebylo cizí.

Jednou jsme trochu popíjeli a Michal navrhl, že se spolu podíváme na nějaké erotické video. Našli jsme stránku, kde lidé vystavují svá lechtivá videa. Někteří ukazovali obličej, jiní ne. Michala to nadchlo a dostal nápad, že bychom tam také mohli jedno video dát.

Přišlo mi to jako dobrý nápad

Měla jsem trochu upito, a tak jsem souhlasila. Vzala jsem si erotické prádlo a domluvili jsme se, že tam nebudou vidět naše tváře. Michal si pro jistotu nasadil sluneční brýle a já našla takovou napůl zničenou škrabošku přes oči, kterou jsem měla kdysi na jednom večírku.

Michal postavil telefon na poličku a já čekala ladně v posteli. Zatahovala jsem břicho a snažila se vypadat co nejlépe. On si z toho dělal trochu srandu a měl hlášky jako: „Ahoj, já jsem Helmut, přišel jsem Vám opravit pračku“ a hupsl na mě. Já se tak smála, až jsem to prostě nevydržela a upšoukla si. Bylo mi v ten moment trapně, ale Michal to bral s humorem, a ještě to komentoval „na kameru“, že slečna se nám uvolnila a bude jízda. Tak jsem se smála také a šli jsme na věc.

Neskutečný trapas

Po skončení jsem mu řekla, že to musíme natočit ještě jednou, nebo vystřihnout začátek. Ale byla jsem tak unavená, že jsem usnula. Druhý den ráno jsme se vzbudili a Michal se na mě s hrůzou podíval. Nepamatoval si, že tam večer to video nahrál, a navíc ho neupravil. Bylo tam všechno. Všechny naše srandovní řeči, moje upšouknutí a dokonce mi v jednu chvíli spadla škraboška z tváře a já byla poznat. Za těch pár hodin, co to tam viselo, jsme měli obrovský počet shlédnutí a několik desítek komentářů pod videem.

Všichni samozřejmě nezapomněli ohodnotit můj výkon a místo toho, abychom předvedli, jak umíme být vášniví, jsme byli každému pro smích. Michal to okamžitě smazal a já se dlouho bála, aby nás nikdo nepoznal. Natáčet už opravdu nikdy nic nebudu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články