Petra (29): Přítel mi vyprávěl, co dělal s bývalými. Mám z toho mindráky a neumím se uvolnit

Petra (29): Přítel mi vyprávěl, co dělal s bývalými. Mám z toho mindráky a neumím se uvolnit

Petra byla doposud ve vztahu spokojená a věřila, že to tak cítí i její přítel Dominik. Ten se jí ale v intimní chvíli svěřil, co všechno prováděl s bývalými přítelkyněmi. Petra s tím má od té doby problém.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 08. 01. 2021 18:00

Když jsem se naposledy chtěla milovat se svým přítelem Dominikem, netušila jsem, jak se celý večer zvrtne. Dominik totiž navrhl, že bychom si mohli pustit erotické video, tak jsem souhlasila.

Měl nápad

Bylo to pro mě docela nezvyklé, ale věřila jsem mu, když říkal, že se mi to bude líbit. On si ale pořád nemohl vybrat, přejížděl z jednoho videa na druhé a já z toho začala být nervózní. „Prostě něco pusť, vždyť to je jedno,“ řekla jsem netrpělivě a on zabrouzdal do jedné kategorie a něco našel.

Nelíbilo se mi to

Bylo to video s jednou ženou a třemi muži, což mi osobně přišlo moc. Dominik na to zhypnotizovaně koukal a fungovalo to na něj, ale mně to nic neříkalo. Když jsem sledovala, jak se jedna dívka zvládá milovat se třemi muži najednou, začala jsem se smát. „Proboha, vždyť to není ani možné, to by se žádné ženě takhle nelíbilo. Jeden tam, druhý tam a třetí zase jinde.“  Dominik se na mě ale podíval a řekl, že nemám pravdu.

Jsem od přírody dost upovídaná a potřebuji všechno rozebrat, takže jsem se ptala, jak to může vědět, a on začal říkat dost šílené historky. Jeho bývalá prý byla hloupá, ale v posteli to byla dračice. „Jednou přivedla domů kamarádku a byla to nejžhavější noc v mém životě. Já jí to pak oplatil a dovedl jsem dva kamarády. Všichni jsme si to užili, věř mi.“

Zablokovala jsem se

Nakonec jsem se ještě dozvěděla, že s jinou bývalou to dělali v parku, další zase měla mnohonásobné orgasmy, a dokonce byl i na swingers party, kde spolu dovádí víc lidí najednou nebo se tam bez problémů mění partneři. Byla jsem z jeho vyprávění tak špatná, že na žádný sex nedošlo. Dominik mě uklidňoval, že to bylo jeho bouřlivé období a už nemá potřebu dělat takové věci, ale já z toho mám strašný mindrák.

Pořád se v hlavě srovnávám se všemi jeho bývalkami. A to mi určitě neřekl ani polovinu. Se svým sexuálním „uměním“, kdy vrcholem pro mě je, že jsem jednou za měsíc nahoře já, se můžu jít zahrabat. Dominik se se mnou ale milovat chce, jenže já trpím tím, že pro něj nejsem dost dobrá a nudí se. Vždyť co ho se mnou může bavit po těch jeho zkušenostech?

Já na žádné experimentování nejsem, divoška jsem nikdy nebyla, milování je pro mě vážná věc, která se dělá z lásky. Neumím se chovat jako zvíře a nutit se do toho nemohu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články