Saša (33): Z manžela se stal hrozný smraďoch, ale copak se s ním kvůli tomu mohu rozvést?

Saša (33): Z manžela se stal hrozný smraďoch, ale copak se s ním kvůli tomu mohu rozvést?

Saša má s manželem menší problém. Od svatby přibral, což by jí vyloženě nevadilo, ale jelikož sní všechno možné, tak poté také velice zapáchá. A s tím se Saša smířit nedokáže a je zoufalá.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 01. 2021 08:30

Když se tak dívám na svatební fotky, tak musím říct, že tři roky po svatbě vypadáme hodně jinak. Martin přibral minimálně patnáct kilo a já asi pět.

Jí všechno možné

Vzhledem k tomu, že je vysoký, tak mi to u něj ani tolik nevadilo. Problém je v tom, že jí všechno možné a plácá to jedno přes druhé. Takže když jsem minule dělala k večeři míchaná vajíčka, snědl plný talíř, zajedl to čokoládou a o hodinu později si dával topinky s česnekem.

Nedá se to vydržet

Abych se přiznala, občas si dám také čokoládu nebo něco nezdravého, ale i když někdy jíme stejné věci, na mně to není vůbec poznat, co se zápachu týče. Když budu konkrétní, čím víc Martin jí a zapíjí to ještě pivem nebo limonádami, tím víc je poté nadmutý a zapáchá, když si ulevuje.

Dcera se tomu vždycky směje, protože on ještě schválně přitlačí víc, aby to udělalo co nejšílenější zvuk, ale ten zápach se opravdu nedá snést. A to myslím vážně. Není to normální a už jsem si vyhledávala na internetu, co znamená, když někdo takto abnormálně smrdí.

Schválně jsem zkoušela jeden den jíst to samé, co jí on, a nic. Poté jsem mu vařila zdravě, ale i tak jsem přišla na to, že si potají dal trochu čokolády, a zase smrděl tolik, že jsem musela větrat půl hodiny.

Nechce s tím nic dělat

Prosila jsem ho, aby upravil stravu, aby používal nějaké tabletky na pročištění jater, nebo alespoň něco zkusil, protože se vedle něj opravdu nedá žít. Je to opravdu trapné, ale zašlo to tak daleko, že mu vyhrožuji, že jestli si ještě jednou prdne, tak se stěhuji. Ale na to konto mi samozřejmě řekne, že to je nereálné a nemůže za to.

Odmítá si chodit ulevovat vedle do pokoje, protože to prý stejně nestihne, a já jsem už zoufalá. Často ležíme v posteli, a i když je přikrytý dekou, tak to do pár sekund „prosákne“ ven a já musím utéct. Pro mě je tím manžel nechutný a říkám mu to pořád, aby se mu rozsvítilo, ale on s tím nic dělat nechce. Přestože doma jeho stravu hlídám, neovlivním, že si někde nakoupí nezdravé věci, jemu je to jedno.

Jenže já se kvůli tomu rozčiluji každý den a vážně jsem přemýšlela nad rozvodem, což jsem mu i řekla. „Ty se chceš rozvést, protože prdím?“ ptal se. „Protože smrdíš!“ řekla jsem důrazně, ale ani to ho nepřimělo něco změnit. Vím, že to je absurdní, ale opravdu se to nedá vydržet.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články