Jiří (29): Dostal jsem kopačky kvůli horoskopu. Přítelkyně zjistila, že jsem Štír, a opustila mě

Jiří (29): Dostal jsem kopačky kvůli horoskopu. Přítelkyně zjistila, že jsem Štír, a opustila mě

Jiří poznal slečnu, která se mu líbila. Podle něj si rozuměli a měli stejný smysl pro humor. Zamilovaná idylka se ale rozpadla, protože jeho slečna nakoukla do horoskopu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 19. 01. 2021 11:30

S Karolínou (27) mě seznámil kamarád Lukáš, který o ní prohlašoval, že to je holka dělaná pro mě. Byl jsem už skoro rok sám, takže jsem se těšil, že budu mít zase rande.

Líbila se mi

Karolína byla fajn, během rande nenastalo ani na chvilku trapné ticho, měli jsme si pořád o čem povídat, a hlavně měla stejný smysl pro humor. Druhá schůzka byla také dobrá, ale pořád se mě ptala, co jsem za znamení.

Bylo nám spolu dobře

„Lukáš říkal, že jsi Střelec?“ vyzvídala dál a já jsem se smál: „To jo, jsem úplný ostrostřelec!“  Ona mě chytla za ruku a spokojeně jsme se procházeli. Večer jsme si psali, posílali jsme si fotky a opravdu jsem z ní měl dobrý pocit. Když šla na třetí schůzce ke mně, skončili jsme v posteli.

Nemohl jsem si na nic stěžovat, protože to byla paráda. Měl jsem holku, která byla vtipná, hezká a skvělá v posteli, nic mi nescházelo. Jak mi ležela na hrudi, začala povídat: „To je škoda, že jsem tě nepoznala dřív, vím přesně, co bych ti koupila k narozeninám.“

Potěšilo mě, že o nás takhle přemýšlí, a dal jsem jí pusu do vlasů, že mi to může dát za rok. „A kolikátého je máš?“ podívala se na mě. Řekl jsem, že čtrnáctého listopadu, a ona se zamyslela a pak se rychle zvedla. „Čtrnáctého listopadu? To ale nejsi Střelec?!“ začala vyvádět.

Když se to tam píše, tak je to asi pravda

Řekl jsem, že jsem Štír, ale že to je snad jedno, však je nám spolu hezky. Jenže pro ni to byl evidentně velký problém. Vzala hned telefon a začala hledat, jak se k sobě hodí Štír a Beran (jestli si to dobře pamatuji). Zírala do telefonu a zklamaně řekla: „My se k sobě vůbec nehodíme. Maximálně v posteli, ale jinak nemáme žádnou shodu.“

Přišlo mi to absurdní. „Co blbneš, proboha. Nemůžeš lidi škatulkovat podle znamení, vždyť by tu bylo dvanáct druhů lidí,“ namítal jsem. „Aha! Vidíš, teď útočíš. Přesně to tady píšou, že Štír je útočný a pomstychtivý… Počkej, ještě to dočtu,“ odpálkovala mě a lustrovala dál.

Doufal jsem, že jí jen chvilkově přeskočilo a uzná, že si rozumíme a je nám spolu hezky. Ale pro Karolínu to byla konečná. Po hysterickém výstupu, že oba máme Mars, ale mě ovládá ještě Pluto, se oblékla a řekla jen promiň. Seděl jsem tam a vstřebával jsem, jak se všechno během chvíle změnilo. Kopačky jsem dostal už za ledacos, ale ne za své znamení.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články