Radka (29): Byla jsem zvyklá se po milování umýt, ale přítel mi to zatrhl. Má pro to zvláštní důvod

Radka (29): Byla jsem zvyklá se po milování umýt, ale přítel mi to zatrhl. Má pro to zvláštní důvod

Radka svého přítele miluje a udělala by pro něj cokoliv. Jenže Milan teď přišel s něčím novým a jí se to úplně nepozdává. O co přesně jde?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 31. 01. 2021 17:00

S Milanem jsme se seznámili v práci a poslední půlrok bydlíme spolu. Je to paráda a strašně se mi líbí, jak jsme se sehraní.

Pořád nám to klape

Spousta kamarádů nám říkala, že když spolu pracujeme, tak ať se k sobě aspoň nestěhujeme, jinak si polezeme na nervy, ale nám to tak vyhovuje. Dokážeme rozdělit práci a náš vztah a zatím jsme šťastní. I po roce vztahu mi Milan posílá v práci zprávy, že už se nemůže dočkat, až se na mě doma vrhne. Je to úžasné.

Přišel s jedním požadavkem

Byla jsem zvyklá se po každém sexu osprchovat. Milan je v posteli divoký a někdy se milujeme i hodinu a půl. Ráno si obvykle dáváme jen rychlovky, abych se stihla ještě umýt, ale teď přišel Milan s divnou věcí. Šla jsem zrovna ráno do sprchy, když mě zastavil.

„Nesprchuj se. Jen si to rozmaž po těle, to nebude vidět,“ prosil mě. Oponovala jsem mu, že to vidět sice nebude, ale rozhodně to bude cítit. Jenže o to mu právě šlo. Ten den jsem se nechala přemluvit, protože nás tlačil čas, a šla jsem do práce se stopami po našem milování.

Milanovi to dělalo neskutečně dobře. Kdykoliv se mnou někdo mluvil, tak se hned díval a mrkal na mě. Pak mi od něj přišla zpráva: „Vidělas, jak se díval? Musel z tebe cítit, že jsi měla sex.“  Měla jsem z toho smíšené pocity.

Asi je to druh úchylky

Problém je, že to Milan vyžaduje pořád. Normálně se sprchovat samozřejmě mohu, ale jakmile se pomilujeme a máme jít do práce nebo jen do obchodu, zakazuje mi to. Minule nám volal kamarád, že nás zajde pozdravit, a Milan mě vzápětí povalil na gauč. Přišlo mi, že to schválně protahuje, protože jsme byli hotoví těsně před jeho příchodem. Opět bylo vidět, jakou radost z toho má.

Později jsem se s ním bavila o tom, že by mi ta sprcha přece jen vyhovovala, ale z něho vylezlo, že ho to vzrušuje. Baví ho, že ze mě lidé cítí sex a třeba si mě u toho představují. Mám z toho smíšené pocity, ale zatím mu jeho přání plním. Třeba ho to přestane časem bavit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články