Franta (37): Švagrová křičela z koupelny, že chce pomoct. Musel jsem jít dovnitř, byla to past

Franta (37): Švagrová křičela z koupelny, že chce pomoct. Musel jsem jít dovnitř, byla to past

Franta žije s manželkou a vzali k sobě na čas její sestru Milenu. Ta totiž odešla od přítele a potřebovala rychle střechu nad hlavou. Co se u nich doma začalo dít?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 27. 11. 2020 17:00

Manželka Klára mi oznámila, že její sestra odešla od přítele a bude u nás chvíli bydlet. „Lepší na čas u nás na gauči než s ním doma,“ řekla, a tak večer u dveří zvonila Milča. Nedávno jí bylo devětadvacet, na oslavě jsme byli u nich a její přítel Standa se tehdy choval divně.

Nechoval se k ní hezky

Ke konci oslavy byl už značně napitý a šel spát. Milča říkala, že se ho občas bojí, a Klára z toho byla špatná. Když jí později sestra volala, že se rozhodla od něj odejít, nařídila jí, aby okamžitě přijela. Večer jsme si povídali a Klára jí ustlala na gauči. Celkem naše soužití fungovalo, i když to byl pro mě nezvyk.

Nemohl jsem doma chodit jen tak v trenýrkách a první týden jsem nechtěl s Klárou spát, aby nás neslyšela. „Jsme všichni dospělí,“ namítala a já to věděl, ale stejně mi to přišlo divné.

Bylo to pro mě zvláštní

Po dvou týdnech jsem to ale přestal řešit. S Klárou jsme se normálně v ložnici milovali a po dalším týdnu jsem se ptal Mileny, jestli by jí vadilo, kdybych chodil v trenýrkách. Nevadilo jí to, říkala, ať se nijak neomezuji. Jednou po vášnivém sexu jsem se šel do kuchyně napít a Milča byla u linky. Mrkla na mě: „Byl jsi dobrej, co?“ Oba jsme se smáli.

Postupem času se chovala jinak pokaždé, když byla Klára pryč. Když jsem ležel u televize, přišla v dlouhém triku, nohy holé a začala si lakovat nehty na nohou. Seděla asi dva metry ode mě, a když jsem se na ni podíval a chtěl jí říct, jak ten lak smrdí, zkoprněl jsem.

Selhal jsem

Pod trikem nic neměla, byla otočená směrem ke mně a soustředila se na nehty. Viděl jsem naprosto všechno a ona musela vědět, že se dívám, protože přesně v tu chvíli dala nohy od sebe ještě víc. Od té doby se takové věci stávaly častěji. V noci se mi o ní zdálo a začal jsem být bezradný, v životě bych si se sestrou svojí manželky nezačal.

Jenže jednoho dne volala z koupelny o pomoc. Přiběhl jsem a ona ležela nahá na zemi a naříkala, že uklouzla. Hodil jsem na ni ručník a chtěl ji odvézt na pohotovost, ale odmítla to. Poprosila mě, abych ji odnesl do obýváku a pomohl jí se obléct. Když jsem jí navlékal kalhotky, nevydržel jsem to. Prostě se to déle nedalo snést a my se divoce pomilovali.

Poté vstala a šla se umýt. „Co ty záda?“ divil jsem se, jak svižně vyskočila. „Ty už mě nebolí,“ řekla a spiklenecky na mě mrkla. Byla to past, ušila to na mě schválně a já selhal. Teď si na mě dovoluje a já koukám na volné byty, protože další úlet už si nemohu dovolit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články