Miriam (41): Svádí mě synův kamarád, protože jsem mu řekla, že je ještě dítě. Láká mě to

Miriam (41): Svádí mě synův kamarád, protože jsem mu řekla, že je ještě dítě. Láká mě to

Miriam jednoho dne podotkla na adresu syna a jeho kamaráda, že jsou oba ještě děti. Syn se tomu zasmál, ale jeho kamarád Honza chce Miriam dokázat, že se plete. A jde na to zhurta.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 25. 01. 2021 18:00

Můj syn k nám jednoho dne přivedl svého kamaráda Honzu. Oběma bude brzy devatenáct, a přestože jsem byla vedle v kuchyni, nedalo se přeslechnout, o čem se baví.

Smáli se tomu jak malí kluci

„Mami, pojď sem, to musíš vidět,“ volal na mě Tomáš a Honza se posunul, abych si sedla mezi ně. Ukazovali mi nějaké video, kterému se děsně smáli, a já jsem se jen ušklíbla. „No jo, vy jste vážně ještě děti,“ řekla jsem a šla jsem zpět do kuchyně.

Chtěl na mě zapůsobit

Jinak se s nimi dá samozřejmě normálně bavit, ale v tu chvíli mi přišlo, že mám doma dva puberťáky. Tomáš se smál, že nesmím být tak vážná, ale Honza se na mě mlčky upřeně díval. Pak za mnou přišel do kuchyně a zeptal se: „Můžu vám s něčím pomoct?“ Tentokrát jsem se chtěla smát já. Poděkovala jsem mu, že je hodný, ale nepotřebuji nic.

Když k nám znovu přišel, už se na žádná videa nekoukal. Oba seděli se mnou u stolu a rozebírali jsme všechno možné. Tomáše už znám, povídáme si takhle často, ale bylo vidět, že Honza se na mě snaží udělat dojem.

Za pár dní ale přitvrdil, a sice když přišel v sobotu ráno, zatímco Tomáš ještě spal. Já už byla dávno vzhůru, tak jsem ho pozvala dál a nabídla jsem mu čaj.

Překvapil mě tím

„Dám si kávu, prosím,“ podotkl, a jak jsem se natáhla pro hrníček, vstal a přitiskl se ke mně zezadu. „Já nejsem dítě,“ zašeptal mi do ucha. Málem mi ten hrníček vypadl z ruky a okamžitě jsem se k němu otočila, co to dělá.

„Vadilo mi, co jste řekla, a asi byste byla překvapená, jakej jsem chlap,“ řekl a přitiskl se ke mně celým tělem. Jasně jsem cítila, že je z toho vzrušený. Jak jsem od přírody docela rázná ženská, tak v tuhle chvíli jsem nebyla schopná slova. A co víc, ani jsem neuhnula, natož abych ho odstrčila. Honza to na mě od té doby zkouší a pokaždé, když může, tak se mě nějak dotkne. Divím se tomu, že se mi to líbí. Sama ho nijak neprovokuji, to není můj styl, ale o to víc se o mě snaží on. Vždy ale tajně, aby to Tomáš nepoznal.

Je teda pravda, že jsem se nad ním jednou schválně skláněla, aby se mi podíval do výstřihu, ale jinak jsem nic neudělala. Děsí mě, že mě to strašně láká, ale nemohu si pomoct. Představuji si, jaké by to s ním bylo, a je to velmi vzrušující.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články