Dan (25): Přítelkyně se chce jen mazlit, nic víc. Chtěl jsem být hodný, ale už mě to otravuje

Dan (25): Přítelkyně se chce jen mazlit, nic víc. Chtěl jsem být hodný, ale už mě to otravuje

V novém vztahu jsou začátky vždy krásné. Vzájemné sbližování, polibky a doteky, to všechno si Dan s novou přítelkyní užíval. Nic víc ale nechtěla a on to respektoval, jenže teď už změnil názor.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 16. 01. 2021 18:00

Zuzka je krásná, hodná a vtipná holka a já z ní nemohl spustit oči, když jsem ji poprvé uviděl. Cítil jsem se s ní tak dobře a vlastně pořád je mi s ní hezky, jenže teď už mi to nestačí.

Šel jsem na to pomalu

Když povídala o tom, že ji bývalý skoro zničil, říkal jsem si, že na ni nebudu spěchat. Ona by mě stejně odmítla, protože za ruku mě třeba chytla, ale když jsem ji chtěl pohladit po zadku, ucukla. Poprosila mě pak, abych na to šel pomalu, a až bude připravená, sama mě navede.

Ještě jsem takovou holku nepoznal

Líbilo se mi to. Když jsem ji dal poprvé pusu, zamiloval jsem se do ní úplně a bavilo mě, jak má měkké rty. Později si se mnou při líbání i hrála. Provokovala mě, tiskla se ke mně a zase se odtáhla a já po ní hrozně moc toužil. Držel jsem se ovšem stranou, jak si přála, a ty začátky mě takhle vážně bavily.

Bylo to vzrušující. I na ní bylo vidět, že by se na mě vrhla, ona se ale vždycky tak tajemně usmála, když se odtahovala. Líbilo se mi, jak si se mnou hraje. Takovou holku jsem ještě nepoznal, většinou jsem s nějakou skončil hned v posteli, ale tohle bylo zajímavější. Čím víc mě Zuzka dráždila a odmítala, tím víc jsem ji vnímal celkově.

Už mě to ale přestalo bavit

Byla pro mě fascinující, vyvolávala tím u mě neustálý zájem o ni a samotného mě překvapilo, že si na ní všímám věcí, které mě dřív u žen nezajímaly. Jenže všeho moc škodí. Po čtyřech měsících mi už mazlení nestačí.

Zkusil jsem se po jednom jejím svádění pustit do akce, ale ona mě opět odstrčila. „Prosím tě, vždyť se na sebe podívej, vím, že to chceš, já už to nemůžu vydržet,“ řekl jsem, ale ona se smála, že kdo si počká, ten se dočká. Mně tím ale zkazila náladu a neměl jsem chuť ani na to hloupé mazlení. Nevím, jestli si ze mě dělá legraci, ale pochybuji, že by to někdo vydržel tak dlouho jako já.

Chtěl jsem na ni být hodný a vyjít jí vstříc, myslel jsem, že bude ráda, že ji nechci zneužít, ale teď je vidět, že mě schválně trápí a baví ji to. Podle mě na sex nikdy nedojde, protože já už jsem z toho dokonale otrávený a asi se brzy porozhlédnu jinde, jestli se nestane zázrak.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články