Jirka (27): Přítelkyně bývala krásná, ale v nouzovém stavu je to hrůza. Nelíbí se mi to

Jirka (27): Přítelkyně bývala krásná, ale v nouzovém stavu je to hrůza. Nelíbí se mi to

Jirkovi dělalo dobře, když mu kamarádi záviděli, že má krásnou přítelkyni. Bohužel tento rok byl dvakrát nouzový stav a dle Jirky se to na ní velice podepsalo.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 28. 11. 2020 06:30

Adriana mě upoutala na první pohled. Samozřejmě jsem neřešil jen její vzhled. Líbilo se mi, že je i chytrá a celkově to, jak vystupovala. Ale byla neuvěřitelně přitažlivá a kamarádi mi ji záviděli.

Byla moc krásná

Vždycky se hezky oblékla, upravila, zdůraznila svoje křivky a všichni se za ní otáčeli. Na jaře pak přišel první nouzový stav, a to začala trochu vyvádět. Nechtěla se se mnou moc vídat, protože říkala, že má hrozné vlasy a nehty. Tyhle věci jsem nijak neřešil a dorazil za ní. Přišla mi úplně stejná, ale ona se necítila ve své kůži.

Vyhýbala se mi

Odkládala naši schůzku, potom psala, že musí být v karanténě a nemůžeme se vidět, tak jsme si alespoň volali. Jak to všechno pominulo, navrhl jsem jí v létě, abychom spolu bydleli. Teď ale přišel nouzový stav podruhé a každým jeho prodloužením je to větší a větší hrůza.

Adriana je vzteky bez sebe, řeší pořád dokola ty samé věci. „Potřebuji si zajít ke kadeřnici! Mám hrozný nehty a musím na kosmetiku,“ rozčiluje se. Ze začátku mi to tak nepřišlo, ale postupem času jsem to viděl. Adriana měla vždy krátký sestřih, který teď upřímně vypadá hrozně, jak jí to dorůstá. Tvář má plnou pupínků a přibrala asi pět kilo. Doma chodí jako bezdomovec, všechno vytahané a je zanedbaná.

Přiznávám, že vypadá hrozně

Minule jsem se na ni díval, když spala, a fakt jsem se lekl. Na tváři měla několik pupínků zamazaných zubní pastou, která jí prý pomáhá. „A nemůžeš si to obočí vytrhat sama? Však to není tak těžké, ne?“ zeptal jsem se, ale ona se div nerozbrečela, že ji to bolí a sama to neumí. Náš milostný život je teď na bodu mrazu, protože Adriana se mnou odmítá spát a celý den naříká, jak je škaredá. Já tomu dodal korunu, když jsem zopakoval její slova: „Já tě mám rád i škaredou.“ Nemyslel jsem to tak, ale bylo z toho několik dní dusno.

Měl jsem vždycky přítelkyně, které se nepotřebovaly malovat a byly přirozeně krásné, ale to není případ Adriany. Den ode dne vypadá hůř a ani nechodí do obchodu. Pracuje z domova, takže si už ani nemyje vlasy a mně se to vůbec nelíbí. Řekl jsem jí, že ty pupínky má z čokolády, kterou se teď tak vehementně cpe, ale poslala mě do háje.

Navrhl jsem, aby se mnou chodila běhat, ale urazila se, že jí tím dávám najevo, že je tlustá. Nevím, co s ní, a přeji si, aby už ty služby otevřely, protože se z ní opravdu stává strašidlo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články