Dan (27): Přítelkyně se od té doby, co se mnou bydlí, začala chovat jako chlap. Je to nechutné

Dan (27): Přítelkyně se od té doby, co se mnou bydlí, začala chovat jako chlap. Je to nechutné

Dan navrhl Hance, aby se k němu nastěhovala. Ta s radostí souhlasila a oba byli spokojení. Jenže on si to takto nepředstavoval, protože se mu ani trochu nelíbí, co Hanka dělá.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 11. 2020 10:00

Hanku jsem poznal loni na Silvestra a o půlnoci jsme se poprvé políbili. Začali jsme spolu randit, chodili jsme se bavit s kamarády, prostě pohoda, vše fungovalo.

Líbilo se mi na ní všechno

Vlastně až doteď jsem na ní nenašel jedinou chybu, kromě nějakých menších hádek, kdy jsme se nepohodli kvůli maličkosti. Navíc u toho byla vždycky roztomilá, rychle jsme se usmířili a bavili se dál. Měl jsem rád, když u mě přespávala a ráno to vonělo po celém bytě, protože nám chystala snídani.

Chtěl jsem ji u sebe pořád

Léto s ní bylo fantastické a já se rozhodl, že ji chci mít u sebe pořád. „Co kdyby ses ke mně nastěhovala,“  zeptal jsem se a ona nadšeně souhlasila. Stejně už u mě nějaké věci měla a přespávala tam párkrát do týdne. Těšil jsem se, že spolu budeme každý den. Kamarád nám pomohl se stěhováním, Hanka vyzdobila byt svými dekoracemi a já se usmíval, že jsme skoro jako manželé.

Tak to brala asi i Hanka, protože už první večer, když jsme spolu koukali na film, si strašně uprdla a ani se neobtěžovala jít pryč. Docela mě to překvapilo, ale dělal jsem, že to je v pohodě. Jenže nikdy předtím to neudělala, protože se snažila být dokonalá.

Je to nechutné

Tenhle způsob ulevování byl u ní ale od té doby na denním pořádku, a když jsem ji upozornil, že to je nechutné, vyjela po mně: „A co jako! Tak snad jsem taky člověk, ne?!“ A urazila se. Já ale nemyslel, že to nemá dělat, ale trochu soudnosti by neškodilo. Já také jdu jinam, když potřebuji. Ona to ale ignorovala. A přidala i další věci. Krká mi téměř do obličeje, a to zejména po hodně aromatickém jídle. Když jde čůrat, ani si nezavírá dveře a minule na mě dokonce volala, že má průjem, abych jí donesl víc toaletního papíru. Když pak přišla a chtěla se mazlit, úplně jsem ztratil chuť.

Nejvíc asexuální je pro mě ráno. Prdne si pod peřinu, pak se ke mně přitulí a s nevyčištěnými zuby se chce milovat. Znovu opakuji, že toto nikdy předtím nedělala, a to u mě spala často. Nevím, co se u ní změnilo tím, že se nastěhovala, ale přijde mi, že místo romantické ženy mám vedle sebe nechutného chlapa. A to mě strašně odpuzuje.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články