Kryštof (29): Partnerka si několikrát denně volá s matkou a říká jí úplně všechno. Šílím z toho

Kryštof (29): Partnerka si několikrát denně volá s matkou a říká jí úplně všechno. Šílím z toho

Kryštofova přítelkyně Míša se k němu nastěhovala a bylo pro ni těžké, že bydlí v jiném městě. Jelikož se s maminkou nemohla vídat jako dřív, začaly si aspoň volat. Kryštof z toho ale šílí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 22. 11. 2020 06:30

Míša je krásná, chytrá a soběstačná žena. Přitahovala mě od prvního dne a já dělal všechno proto, abych ji dostal. Na první pohled tak nevypadám, ale jsem romantik, a když mi řekla, že mě miluje, byl jsem šťastný.

Vztah na dálku

Dostal jsem úžasnou pracovní nabídku, ale znamenalo to, že se musím odstěhovat do Prahy. To mi nijak nevadilo, jen jsem měl obavy, jestli to my dva ustojíme. Tři měsíce se to nějak zvládalo, ale pak jsme se dohodli, že si tu Míša najde práci a nastěhuje se ke mně.

Bylo jí smutno

Byl jsem rád, že ji mám u sebe, i ona byla spokojená, jenže po pár dnech bylo vidět, že jí chybí máma, se kterou má velice blízký vztah. Utěšoval jsem ji, že za ní může jezdit, ale nebylo to tak jednoduché. Občas musela chodit do práce i v sobotu, a tak si to vynahrazovala alespoň telefonáty.

Když jsem přišel z práce domů, Míša ve vaně telefonovala s mámou. Já udělal večeři, ona vylezla a pořád s ní telefonovala. Dala si ji na sluchátka, aby měla obě ruce volné, a mluvila s ní i u večeře. Ze začátku jsem to chápal, věděl jsem, že to je pro ni těžké, a dokonce jsem mával, aby mámu pozdravila. Míša jí to vyřídila a začala ze sebe chrlit, jak se nám daří, že jsme se minule nepohodli a jak jsem se naposledy opil.

Hodně mi to vadí

Říkal jsem jí, že jsou věci, které by měly být mezi námi, ale hodila na mě takový pohled, jak si vůbec dovoluji jí diktovat, o čem se má bavit s vlastní mámou. „My si říkáme všechno, je to moje nejlepší kamarádka, tak brzdi,“ řekla mi a byla to pravda. Říkaly si všechno, a to i do detailu. Máma věděla o tom, že jsem měl střevní potíže, že za cigarety utrácím přes tři tisíce měsíčně a že se mi všude povalují ponožky.

Vrchol byl, když jsme se milovali. Ona hned potom, co jsem z ní slezl, vzala telefon a volala matce, že už může. „Jsem ti říkala, že ti za pět minut zavolám,“ řekla a obě se smály, kolik minut to bude příště. To mě strašně vytočilo. Přitom jinak se ke mně chová hezky, máme se fakt rádi, ale jak má mámu na uchu, je úplně jiná. To, že s ní probírá i náš milostný život, je totálně přes čáru. Když jsem jí to vyčetl, do půl hodiny žhavila drát a řekla jí, že jsme se pohádali, protože mi vadí, že se s ní baví.

Kolikrát mají i videohovor, a to do pokoje nelezu radši vůbec. Je to neúnosné a myslím, že jsem se s tím společným bydlením unáhlil.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články