Zita (61): Snacha spí s oběma mými syny. Prý mají volné manželství, ale já tomu nevěřím

Zita (61): Snacha spí s oběma mými syny. Prý mají volné manželství, ale já tomu nevěřím

Zita žije se svým manželem Františkem v rodinném baráčku a spolu s nimi tam žijí i její syn s manželkou. Zita zjistila, že snacha spí i s jejím druhým synem. S vysvětlením se nespokojila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 11. 01. 2021 06:30

Když jsme se s manželem Františkem dohodli, že nabídneme nejmladšímu synu Pavlovi (34), aby u nás s manželkou bydleli, měli jsme radost, že tu nebudeme sami.

Žilo se nám spolu dobře

Pavel se ženil před dvěma lety a moje snacha Andrea byla prima ženská, vždycky jsme spolu vycházely dobře, ale teď už jí nevěřím. Dlouho mluvila o tom, že by chtěla miminko, a já se těšila, že jim budu pomáhat. Doposud ale neotěhotněla. Často za námi chodí ještě náš druhý syn David (37), bohužel jsem zjistila, že víc než za námi chodí dolů za Andreou.

Myslela jsem, že pracují na miminku

Nedávno jsem ji byla dole pozdravit. Donesla jsem upečený chleba a chvíli jsme si povídaly. Pavel nebyl doma a já šla asi za půl hodinky zpět. Jak jsem si večer lehla do postele, chtěla jsem si ještě chvíli číst a uvědomila jsem si, že jsem nechala dole brýle.

Bylo asi půl osmé, ale přišlo mi hloupé tam chodit, jestli už třeba taky neleží. Jenže pak jsem zaslechla rámus, tak jsem tam nakonec šla. V životě bych si nedovolila jít do jejich pokojů sama. Než jsem stihla zaklepat, ozvalo se hekání a já si pomyslela: „Jéminkote, tak to jdu nevhod.“ Šla jsem nahoru s tím, že přijdu později.

Asi za dvacet minut byly slyšet hlasy dole na chodbě, tak jsem se zvedla a šla jsem dolů. Jenže to nebyla Andrea s Pavlem, ale s Davidem, který se obouval a odcházel. Oba byli zaskočeni, že mě vidí.

Nemohu tomu uvěřit

 „Tys byl tady? To jsem nevěděla,“ řekla jsem udiveně, byla jsem z toho vykolejená. David zamumlal, že přišel jen na skok a zítra dorazí i za mnou. Andrea měla rozcuchaný účes a já si byla jistá, že jsem slyšela hekání, které se vydává při milování. Poprosila jsem ji, že si jen vezmu brýle, a když jsem uviděla, jak vypadá gauč, bylo mi to jasné.

Nemám ráda, když se děje něco špatného, tak jsem se jí přímo zeptala: „Andrejko, nezlob se, ale já jsem slyšela, co se tu dělo, ale on tu byl David a je vidět, že jste si jen nepovídali.“  Andrea mi pohotově prozradila, že mají s Pavlem volné manželství a ani jeden neřeší, co ten druhý dělá. „Jen o tom nemluvíme. Tak to, prosím tě, nech být,“ vysvětlila a dala se do úklidu. Zanedlouho jsem viděla, že přišel Pavel. Pochybuji, že o tom ví.

On je čestný člověk, slušný, v životě by neměl žádné milostné avantýry. Myslím si, že mu Andrea lže a mně také. Podvádí ho s mým synem a ani jednomu z nich to nepřijde hloupé. Chci si s ním promluvit, ale ještě nebyla ta správná příležitost.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články