Bára (32): Místo prvního milování jsem se válela smíchy. To, co měl přítel na sobě, jsem ještě neviděla

Bára (32): Místo prvního milování jsem se válela smíchy. To, co měl přítel na sobě, jsem ještě neviděla

Bára se těšila na první společnou noc se svým starším přítelem Robinem. Místo vášnivého dovádění ale dostala záchvat smíchu, který chuť na jakékoliv hrátky dokonale překazil.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 27. 01. 2021 18:00

S Robinem jsem na první milování nijak nespěchala. Ne, že by mě nepřitahoval, ale oba jsme se shodli, že lidé na první sex hodně pospíchají a pak jsou zklamaní.

Bylo nám spolu fajn

My jsme se chtěli nejprve poznat, a tak jsme si hodně povídali, chodili jsme do přírody a brali jsme s sebou jeho pejska. Bylo to moc fajn a hodně intenzivní. Po třech týdnech jsem mu už naznačila, že bych ráda náš vztah posunula dál.

Těšila jsem se na žhavou noc

Když jsem k němu dorazila, měl už nachystané víno a hrála pěkná hudba. Těšila jsem se, že to s ním bude nezapomenutelný zážitek. Robin je o pět let starší, velice akční, navíc je to právník, takže je opravdu inteligentní, a to mi na něm dost imponuje. Slibovala jsem si od toho hodně.

Po chvilce se ke mně nahnul a začali jsme se vášnivě líbat. Začala jsem mu rozepínat košili a on mi svlékl triko. Jak si rozepínal pásek, sedla jsem si na postel a pozorovala jsem ho. Lákala jsem ho do postele a přišla jsem si strašně sexy.

Během pár vteřin bylo po všem

Jenže pak si stáhl kalhoty a já jsem dostala nekontrolovatelný záchvat smíchu, při kterém jsem skončila na zemi. Robin měl na sobě takové ty příšerné bílé slipy, které mu navíc byly volnější. Vypadalo to hrozně. Jako kdyby byl obří mimino. V tu chvíli se tak začal i chovat.

„Čemu se jako směješ?!“ křikl na mě a honem se zase oblékl. Omlouvala jsem se mu, nechtěla jsem ho cíleně zesměšnit, ale nevěřila bych, že tohle v dnešní době ještě někdo nosí. On se ale naštval a začal na mě útočit. „Myslíš si, že ty jsi královna krásy? Nejsi. A taky se ti nesměju,“ vyjel po mně. To bylo něco na mě.

Kvůli mému smíchu mě začal urážet, a to si líbit nenechám. Stačilo, kdyby to přešel a slipy sundal, ale možná dostal strach, že bych se potom smála ještě víc.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články