Kuba (39): Partnerka se s exmanželem fotila při milování. Zjistil jsem, že se na to pořád dívá

Kuba (39): Partnerka se s exmanželem fotila při milování. Zjistil jsem, že se na to pořád dívá

Ke Kubovi se před půlrokem nastěhovala jeho přítelkyně Martina, která je rozvedená. Kuba nedávno zjistil, že v jeho počítači, který užívá i Martina, je něco, co se mu vůbec nelíbí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 19. 01. 2021 18:00

Martinu jsem poznal, když ještě byla vdaná, ale zamiloval jsem se do ní. Ona říkala, jak je v manželství nešťastná, až to dopadlo tak, že se rozvedla a nastěhovala ke mně.

Bydlela u mě s dcerou

Byl jsem šťastný jako blecha a měl jsem rád i její dceru Karolínku (5). Martina mě upozornila, že s bývalým nemůže kvůli dceři přetrhat všechny vazby, a já to chápal. Věděl jsem, že ho nemá ráda, jejich rozvod nebyl úplně bezproblémový.

Našel jsem její složku

Když se ke mně nastěhovala, neměla skoro žádný nábytek, až na jedno křeslo a pár drobností. K dispozici jsem jí dal i svůj počítač, který jsem měl stabilně doma. Rozhodně jsem neměl v úmyslu jí lézt do soukromí, ale nedávno jsem ho potřeboval přeinstalovat a zálohoval jsem věci.

Narazil jsem na její složku, ve které byla tři alba – Karolínka, Prázdniny a M a J. Do té poslední jsem nakoukl, protože mi došlo, že jde o iniciály její a bývalého. To, co jsem tam našel, mi vyrazilo dech.

Martina tam měla stovky fotek a videí pořízených během sexu. Koukal jsem na to jako blázen. Nebyla tam ani jedna normální fotka, z výletu třeba. Všechno byli oni nahatí, v různých pózách nebo jejich detaily.

Začala koktat

Nejsem konfliktní typ a cítil jsem se hloupě, že jsem jí tam vlezl, na druhou stranu nechápu, proč by si takové věci schovávala, takže jak přišla domů, rovnou jsem to na ni vybalil. „Chtěl jsem přeinstalovat počítač a narazil jsem na tohle,“ řekl jsem a ukázal jsem jí tu složku.

Martina zrudla jako rajče a začala koktat. Nebyla schopna dát dohromady jedinou kloudnou větu. „Jen mi řekni, proč tam ty věci máš,“ řekl jsem. Snažila se mi namluvit, že se na to občas dívá kvůli sobě. „Líbí se mi, jak tam vypadám,“ řekla a koukala do země. Nevěřil jsem jí to a hodně jsem na ni tlačil, až se nakonec přiznala, že se na to občas kouká, protože ji to vzrušuje.

„Ale není to kvůli Jirkovi,“ uklidňovala mě, jenže to mě neuklidnilo vůbec. Zuřil jsem vzteky a celé to vymazal, ale jsem si jistý, že to má ještě někde schované. Taková drzost se na mém počítači koukat na svého bývalého, jak jí mám teď věřit, že spolu mají vztah jenom kvůli Karolínce?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články