Laďka (35): Šla jsem vyhodit koš a on se protrhl. Šokovalo mě, co jsem v něm našla

Laďka (35): Šla jsem vyhodit koš a on se protrhl. Šokovalo mě, co jsem v něm našla

Paní Laďka pracuje v nemocnici a v této nelehké době chodila samozřejmě do práce. Její manžel ovšem pracoval z domova, a když šla Laďka jednou vynést koš, vysypal se a ona byla v šoku.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 12. 2020 15:00

Když začala pandemie koronaviru, nastal u nás v nemocnici hrozný šrumec. Všichni jsme měli strach, pracovali jsme až do vyčerpání a já kolikrát přišla domů a hned usnula.

Pracoval z domova

Manžel Radek, který si vždycky stěžoval, že má náročnější práci než já, najednou začal pracovat z domova a nemohl si to vynachválit. Upřímně jsem mu tu pohodu záviděla, i když svoji práci dělám ráda.

Udělal mi radost

Byla půlka října, když jsem přišla domů a na stole byla večeře. Radek mě překvapil, že máme výročí svatby. Já na něj úplně zapomněla. Jemu to nevadilo, nezlobil se, naopak mi po večeři napustil vanu a povídal si se mnou v koupelně. Bylo to od něj moc hezké.

Druhý den mě napadlo, že bych mu to mohla oplatit, a uvařila jsem jeho oblíbené jídlo. Po večeři se odvalil k televizi a já sklidila nádobí a dala zbytky do koše. Protože byl plný, tak jsem ten pytel vzala, že ho vyhodím. Držela jsem ho i zespodu, ale jak jsem otevřela popelnici a pytel zvedla, protrhl se a jeho obsah se vysypal na chodník.

Asi neměl tolik práce

Nadávala jsem a běžela rychle pro lopatku. Některé věci šly normálně vzít, ale ostatních jsem se štítila. Pak jsem narazila na něco, co mě naprosto šokovalo. Mezi odpadky byly čtyři použité prezervativy. V ten moment se mi udělalo strašně zle, smetáčkem jsem to nabrala na lopatku a vztekle šla za Radkem. Kdybyste viděli to zděšení v očích.

Okamžitě vstal, začal rozhazovat rukama, že to bylo jenom jednou, pak se podíval, kolik těch kondomů mám, a opravil se, že tedy čtyřikrát, ale nic to neznamenalo. Já nebyla daleko od zhroucení. Od té doby s ním skoro nemluvím, v práci bývám déle. Radek se pořád omlouvá, slibuje a prosí, že už to nikdy neudělá, ale já nevím, co mám dělat.

S kým to bylo, jsem se neptala, dokonale mě znechutil fakt, že to dělal u nás doma. Já si dávám v práci neustále pozor a on si zval domů nějakou ženskou. Ten jeho náročný home office evidentně nebyl tak náročný.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články