Anna (36): Manžel se začal chovat neuvěřitelně trapně. Z toho, co provádí, jsem na prášky

Anna (36): Manžel se začal chovat neuvěřitelně trapně. Z toho, co provádí, jsem na prášky

Anička nedávno zjistila, že její manžel Libor komentuje fotografie žen na internetu. Nemravné výroky pod fotkami se Aničce nelíbí, ale jemu na tom nepřijde nic divného. Jenže už to není záležitost jenom jich dvou. O co tedy přesně jde?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 24. 01. 2021 11:30

S manželem jsme oba na sociálních sítích, oba používáme Facebook a Instagram a popravdě řečeno, už mi to leze na nervy a říkala jsem si, že všechno zruším. Jenže po tom, co jsem zjistila, to udělat nemohu.

Vidím, co píše

Nevím, jestli to mám nazvat výhodou, každopádně když s Liborem sledujeme stejného člověka, vidím automaticky, jestli se mu daná fotka líbí, a pokud ji komentuje, mám to hned na očích, aniž bych to hledala. Na Facebooku na mě vždycky „vybafly“ jeho komentáře, kde se rozčiloval nad politikou, teď ale přešel na něco jiného.

Nemravné komentáře

Naše kamarádka měla narozeniny a vystavila svoji fotku s dortem. Jako první jsem viděla Liborův komentář: „Jsi kočka, vypadáš pořád stejně skvěle, všechno nej.“ Nechala jsem to být a také jsem jí pogratulovala. Přišlo mi to v pohodě, však je to naše společná kamarádka.

Na Instagramu jsem ale objevila horší věci. A sice u hereček a známých žen, které jsem sledovala. Vůbec jsem nevěděla, že na ně kouká i Libor. Pod jednou fotkou české herečky byl jeho komentář: „Jste nádherná! Top zadeček.“ Koukala na to jak vyoraná myš.

Projela jsem její další fotky a všimla jsem si, že komentoval i je. „Nejkrásnější žena“ nebo „Nejraději bych v té posteli ležel s vámi“. Přiznávám, že mě to strašně rozčílilo, a tak jsem se mrkla na jeho profil a projela jsem, koho sleduje. Ještě nedávno tam měl pouze mě, naše syny a švagrovou. Teď tam má samé modelky, herečky, prostě jenom ženy.

Neskutečně mě to vytáčí

Strávila jsem celé odpoledne tím, že jsem projížděla jednu fotku za druhou a ukládala jsem si ty jeho trapné řeči. Vždyť to působí, jako kdyby byl nadržený chudák. Pod každou fotkou těchto žen je od něj podobný komentář: „Brutálně sexy, kdybych Vás měl doma, neudržel bych se.“

Když jsem četla jeho poslední komentář, bouchly ve mně saze a poslala jsem mu všechny fotky, které jsem si uložila. Libor se za to ale nemínil omluvit, nazval mě žárlivkou a vůbec mu to nepřipadá divné.

„To ti přijde normální, psát cizím ženským takové věci? Jsi jak úchylák!“ vyjela jsem na něj. I náš nejstarší syn říkal, že je to trapný. Libor ale píše komentáře dál, protože prý nedělá nic špatného. Všimla jsem si, že pár z těch žen sledují i naši známí, a stydím se, jestli tohle čtou. Jak teď asi vypadám? Jemu by se také nelíbilo, kdybych cizím mužům psala, že jsou k nakousnutí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články