Zora (28): Můj gay kamarád mi pomáhal vytřídit skříň. Když mě viděl nahou, něco se přihodilo

Zora (28): Můj gay kamarád mi pomáhal vytřídit skříň. Když mě viděl nahou, něco se přihodilo

Zora si vždycky přála mít gay kamaráda, jako to vídala ve filmech. Když konečně potkala Honzu, padli si neuvěřitelně do noty. Jednou ho pozvala k sobě, aby jí pomohl vytřídit šatník, a on se toho zhostil trochu nečekaně.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 02. 02. 2021 18:00

Nikdy jsem nevěřila, že existuje pravé přátelství mezi mužem a ženou. Většině mých kamarádů šlo jen o to, jak mě dostat do postele.

Měla jsem dobrého kamaráda

Jednoho dobrého kamaráda jsem kdysi měla. Byli jsme jako bratr a sestra, alespoň tak jsem to vnímala já. Jenže on se kvůli mně rozešel se svojí holkou a začal si mě nárokovat. Tenkrát jsem prohlásila: „Škoda, že nejsi gay.“ Od té doby jsme se neviděli.

Přála jsem si mít gay kamaráda, jako jsem to vídala ve filmech. Někoho, s kým si popovídám o všem možném, půjdeme nakupovat, budeme se dívat na filmy a nebudeme se muset bát, že se do něj ten druhý potají zamiluje.

Konečně jsem ho našla

K mému štěstí jsem narazila na Honzu. Naprosto úžasný kluk, o rok starší než já. Už od prvního pohledu mi bylo jasné, že je gay. Měl upnuté džíny, byl hodně upravený a nadchlo mě, jak je při konverzaci otevřený.

Začali jsme spolu trávit více času a já jsem byla nadšená. Měla jsem dvě kamarádky, ale ani za několik let jsem s nimi neměla takový vztah jako s Honzou, kterého jsem znala pár týdnů. Když mě třeba plácnul přes zadek a řekl, že mi to sluší, věděla jsem, že se mu opravdu líbí můj outfit a nemyslí to sexuálně.

Jednou odpoledne jsem si chtěla protřídit šatník a potřebovala jsem poradit. Honza byl jasná volba. Přišel ke mně, nalili jsme si víno a já jsem vyházela věci ze skříně. Některé jsem si zkoušela, některé mi Honza rovnou vytrhl z ruky, ať je okamžitě vyhodím. Strašně jsem se u toho nasmála.

Ani jeden z nás to nečekal

Když jsem narazila na staré letní šaty, svlékla jsem se celá. Kromě titěrných kalhotek jsem na sobě nic neměla. Honza na mě ale zvláštně koukal, tak jsem se ptala, co se děje. Vtom na mě skočil a začal mě líbat. Vyprskla jsem smíchy a odstrčila jsem ho, jestli není opilý.

„Teď mlč,“ řekl, dal mi prst přes ústa a znovu mě začal líbat. Byla jsem jako omámená a překvapivě jsem se vůbec nebránila. Věděla jsem, že to určitě neplánoval. Sex s ním byl naprosto úchvatný, jiný, než jsem doposud poznala, a možná mě vzrušovalo i to, že mě chce homosexuál. Po skončení jsme mlčky leželi a drželi jsme se za ruce. Ani jeden jsme nechápal, co se stalo. On byl z toho zmatenější než já.

Nakonec jsme se dohodli, že zůstaneme přáteli s občasným benefitem. Musím se přiznat, že jsem to nečekala, ale s Honzou mi to nesmírně vyhovuje.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články