Bětka (18): Chtěla jsem dát příteli k Vánocům své panenství, ale rodiče budou doma

Bětka (18): Chtěla jsem dát příteli k Vánocům své panenství, ale rodiče budou doma

Bětka se těšila, že první Vánoce se svým přítelem zažije něco mimořádného. Jakuba velice miluje a chtěla s ním přijít o své panenství. Teď se jim ale situace zkomplikovala a ji to velice trápí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 12. 2020 15:00

Jmenuji se Bětka, v létě mi bylo osmnáct a jsem pořád panna. Když mi kamarádky vyprávěly, že už o panenství přišly, a líčily, jak to bolelo, měla jsem z toho strach a rozhodla jsem se počkat.

Neměl pro to pochopení

První kluk mě do toho tlačil, ale kromě líbání a mazlení jsem mu nic jiného nedovolila. Po pár týdnech se naštval a rozešli jsme se. To mě utvrdilo v tom, že kluci chtějí jen to jedno, a já měla strach ještě větší.

Už je čas

Soustředila jsem se na učení, věnovala se koníčkům a kamarádkám. Pak jsem potkala Jakuba (19). Na prvním rande jsem mu oznámila, že s ním do postele jen tak rychle nevlezu, a on se smál, že ho ani nenapadlo na mě pospíchat.

Jakub je jiný než ostatní. Máme společné zájmy a rozumíme si ve všem, což mě ujistilo, že on je ten pravý. Řekla jsem mu, že už jsem připravená a chci v našem vztahu víc než mazlení. Mluvili jsme o tom, kdy a kde by to proběhlo, aby to bylo výjimečné. „Rozbalil bych si tě pod stromečkem, byl by to nejkrásnější dárek,“ napadlo ho a já se červenala jako malá holka.

Změna plánu

Jeho rodiče každoročně jezdí na Boží hod za známými na chatu. Těšila jsem se, že budeme mít pár dní pro sebe. Já musím být na Štědrý den doma s rodinou, ale potom by mě naši pustili, Kubu znají. Jenže situace se změnila a Kuba mi oznámil, že rodiče nikam nejedou. Kvůli nouzovému stavu nakonec zůstanou doma. Je to k vzteku!

„Prý se můžeš stavit na Štědrý den,“ řekl Kuba a já se rozčílila. To nám přece nepomůže, nebudu se s ním poprvé milovat, když budou jeho rodiče doma. Takové vzpomínky opravdu nechci. U nás to také nejde, mám pokoj s mladší sestrou. Jediná možnost byla u Kuby doma, protože jinak nemáme kde. Neznám nikoho, kdo by nám půjčil byt, a hotely jsou zavřené. Nemám možnost si nikde prožít svoje poprvé, když už jsem na to konečně připravená. A v autě to vážně dělat nebudu.

Napadlo mě to přesunout alespoň na Silvestra, že bych tak ukončila rok a symbolicky začala nový, ale to také nejde. Jeho rodiče se prostě z domu nehnou a já jsem moc zklamaná.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články