Proč stále nemůžete najít toho pravého? Znamení zvěrokruhu dokáže ledacos napovědět

Horoskop pro nezadané: Proč stále nemůžete najít toho pravého?
Zdroj: Pixabay

Stále nemůžete najít toho pravého a ptáte se proč? Vaše znamení zvěrokruhu dokáže prozradit ledacos o tom, co děláte špatně!

Jana Matušková
Jana Matušková 10. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana jsou velice temperamentní a odvážné, proto se jich někteří muži bojí. Potencionální partneři mají strach, že elánu a vnitřnímu ohni Beranky jednoduše nebudou stačit. Beranky také bývají příliš iniciativní, měly by pro jednou nechat opačné pohlaví, aby je dobývalo.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice jsou milující, ale dovedou být také majetnické. Jejich protějšek má občas pocit, jako by jim patřil, proto ze vztahu utíká. Býčice nesou nelibě kritiku, kdy jsou schopné oponenta doslova zadupat kopyty do země. Pomohla by jim větší míra nadhledu a tolerance.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

U Blíženkyň nemůže jeden nikdy vědět, na čem je, čehož se potencionální partneři bojí, neboť nedokáží přesně odhadnout, co si Blíženkyně myslí a co vůbec chce. Blíženkyně dokáží také velice rychle měnit názory, proto je má spousta lidí za neupřímné. Blíženkyně by ve svém životě měly hledat hlavně stálost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice jsou velice milující, bohužel to může být někdy na škodu. Jejich protějšek často získá pocit, že ho láska Račice dusí a on nemůže dýchat. Račice by si proto měly s partnerem hned na začátku ujasnit, co od vztahu vlastně chtějí a vytyčit si případné hranice, jinak hrozí problém.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice jsou šelmy, které dovedou být velice nebezpečné, což spousta mužů cítí, proto se bojí něco si s nimi začít. Lvice jsou navíc královny a mívají vysoké nároky, kterým odpovídá málokdo. Pokud je Lvice dlouho sama, měla by začít přemýšlet, jestli toho nechce po potencionálním protějšku příliš.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou nejkritičtějším znamením zvěrokruhu! Jejich přísnými kritérii projde jen malé procento mužů, proto se často stává, že zůstanou samy. Pannám by prospělo, kdyby pro jednou přidaly nadhled a některým věcem se jednoduše zasmály, svému okolí pak přijdou mnohem přístupnější.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy neustále hledají harmonii, kterou jim musí umět jejich protějšek poskytnout. Váhy navíc mají silné estetické cítění, proto kladnou vysoké požadavky na vzhled partnera. Možná by měly méně přemýšlet a více se soustředit na to, jestli je jím s někým dobře nebo ne.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky jsou velice vášnivé a všechno dělají naplno. Muži z nich často mají nevysvětlitelný strach, protože bývají tajemné, nevyzpytatelné a trochu jedovaté. Štírkám hodně pomůže, když budou upřímné, protože pak se stanou pro okolí čitelnějšími a lidé se jich přestanou bát!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně milují svobodu a nerady se vážou, proto může trvat dlouho, než najdou toho pravého. Jen malé procento mužů dokáže Střelkyni nijak neomezovat a zároveň ji hluboce milovat. Střelkyně by měly dávat najevo city a ujišťovat protějšek, že ho i přes svoje netradiční chování velice milují.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

O Kozorožkách se říká, že jsou materiálně založené. Spousta Kozorožek má vysoké nároky na příjmy partnera, proto se jich někteří muži straní, neboť je považují vypočítavé. Pravda je někde jinde. Pro Kozorožky je důležitý životní standart, ale na prvním místě mají lásku a rodinu!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky mívají hlavu v oblacích a jejich sny připadají okolí nereálné. Jsou to vizionářky, které přesně vědí, jak má vypadat jejich ideální partner. Problém je ale v tom, že nikoho takového neznají. Pokud dokáží slevit ze svých nároků a být s někým, kdo je miluje, mají vyhráno!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velmi milující, bohužel může jejich láska přerůst v závislost, které se jejich protějšek lekne a uteče. Ryby by měly myslet na to, že každý člověk potřebuje prostor. Trocha svobody rozhodně neznamená ochabnutí citů, právě naopak. Ryby by se měly naučit nezávislosti a zdravému sebevědomí!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články