Ženy ve znamení Blíženců: Jaké jsou milenky podle horoskopu a co od nich čekat v posteli?

Ženy ve znamení Blíženců: Jaké jsou milenky podle horoskopu a co od nich čekat v posteli?
Zdroj: Freepik

V sobotu vstupujeme do znamení Blíženců, které v sobě tradičně nese určitou rozpolcenost ve vnímání světa. Pojďte se s námi podívat na to, jaké jsou ženy narozené v tomto znamení milenky!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 05. 2021 07:00

Stejně jako je pro Blížence typická častá změna názorů a určitá přelétavost, často mění i sexuální praktiky. Pokud opravdu milují, jsou ženy v tomto znamení bezmezně věrné. Skrývají v sobě určitou tajemnost, proto si umějí partnera omotat kolem prstu. Který muž by takovou ženu nechtěl dobývat?

Touží po duchovním spojení

Stejně jako v životě, i při milování touží Blíženci najít svou spřízněnou duši. To často vede k tomu, že si na první milování s nimi musíte počkat mnohem déle než u jiných znamení zvěrokruhu. Do svého života - a už vůbec ne do postele - si zkrátka nepustí každého. Sex je pro ně až duchovní záležitost, nejde jim primárně o požitek. Touží po spojení těl, které vydrží na dlouhodobé duchovní úrovni.

Jednorázovka? S tím vůbec nepočítejte!

Ženu ve znamení Blíženců sotva dostanete do postele na to, abyste si užili a ráno se rozloučili. Slibte jí lásku a dostanete k tomu i její skvostné tělo, nikdy nevolí opačný postup. V posteli jsou ženy ve znamení Blíženců empatické a dokáží vycítit, co je pro jejich partnery důležité a čím je právě teď potěší.

Nebojí se říct, co přesně se jim líbí a jak to chtějí. Umějí dát najevo své emoce, ale ne vždy. Někdy je tak uslyšíte křičet a někdy budou potichu. Nemusíte se však bát, že by se neozvaly, kdyby se jim to nelíbilo. Neumějí předstírat.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články