3 znamení zvěrokruhu, která jsou vášnivými cestovateli a doma se příliš nezdržují

3 znamení zvěrokruhu, která jsou vášnivými cestovateli a doma se příliš nezdržují
Zdroj: Freepik

Už vám chybí vůně dálek a doma nemáte stání? Pojďte se s námi podívat na znamení zvěrokruhu, pro která do puntíku platí heslo Všude dobře, tak co doma.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 05. 2021 07:00

Cestování je něco, co je už víc než rok omezené na míru, kterou si mnoho z nás neumělo vůbec představit. Hádejte, komu to podle horoskopu vadí nejvíce?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Byli by někde nejraději pořád. Jsou stvořeni pro digitální nomádství a milují svobodu. Brát si s sebou počítač je pro ně samozřejmost, nevadí jim pracovat, pokud jsou v zahraničí.

Naopak to berou jako svou výsadu, ke které se dopracovali. Nenávidí omezování, takže často nevydrží v práci, která jim svobodu nedává. Pět týdnů dovolené je pro ně za trest, nikoliv za odměnu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vůně dálek a potenciální dobrodružství v džungli je to, čím Lva naprosto ohromíte. Nikdy vám neřekne ne! Má ve zvyku celé cestě velet, takže ještě než vyrazíte, bude mít vypracovaný kompletní plán.

Na Lva se můžete kdykoliv spolehnout, nikdy vás nenechá ve štychu. Užijete si s ním spoustu nevšedních chvil. Umí každý moment prožít naplno, proto je výborným členem týmu pro hluboké konverzace o tom, co jste zrovna ten den prožili.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Milují objevování nových míst, byť se jim kolikrát z jejich komfortní zóny moc nechce. Pokud máte doma Střelce, budete možná čelit záplavě argumentů, proč zrovna nikam letět nemůže a z jakého důvodu, nakonec však bude nadšený a nebude se mu chtít domů.

Většinou právě v zahraničí chytne cestovatelskou slinu, ale doma na ni zapomíná. Střelec je úžasným parťákem na cesty. Jen ho musíte trochu popostrčit.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články