Horoskop spolehlivosti: Na Střelce si dejte pozor, Beran je zase přísný jako ras

Horoskop spolehlivosti pro všechna znamení zvěrokruhu: Hodí se nejen při výběru partnera
Zdroj: Freepik

Horoskop spolehlivosti se hodí nejen při výběru partnera, ale i přátel. Každý chce vedle sebe především spolehlivou osobu. Podívejte se tedy na zábavný horoskop o tom, komu můžete důvěřovat podle astrologů.

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 02. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran je neústupný bojovník. Je spolehlivý, ochotný a nápomocný. Můžete ho využít i na fyzickou práci a buďte si jisti, že vždy dorazí včas. To samé ale vyžaduje i od ostatních a na svého partnera dokáže být velmi přísný.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk touží po stabilitě a bezpečnosti a dokáže bezmezně milovat. Není divu, že je jedním z nejlepších a nejspolehlivějších partnerů podle zvěrokruhu. Muži a ženy ve znamení Býka vás nakazí svou smyslností. Pamatujte si: Jsou to stvoření komfortu a tvrdohlavosti, takže jakmile jste jejich a přijdou těžké časy, nenechají vás jen tak odejít.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci, váš přístup k životu je laxní, což se někdy projevuje ve vaší nespolehlivosti. Nemáte rádi hádky, ale nebýváte dlouho naštvaní. Máte však tendence bojovat, když se zrovna nudíte. Berete to jako jistý druh zábavy. Odpuzujete tím však lidi, kteří vás mají rádi.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Hledáte někoho, kdo je citlivý, spolehlivý, pečující a orientovaný na rodinu? Nehledejte nikoho jiného než Raka. Tyto empatické osoby jsou stvořené pro to, aby vám vytvořily pravý domov. Budou tvrdě pracovat na tom, aby s vámi vybudovaly pevný rodinný základ a poskytly vám spoustu emocionální podpory, něhy a porozumění.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi, jste ohnivé znamení, které musí mít vše pod kontrolou, a proto jste velmi spolehliví. Někteří mohou být ochotni podrobit se vám, ale jiní s tím budou mít problém. Ve sporu jste panovační a sobečtí. Máte schopnost tvrdě umlčet ostatní, aby s vámi souhlasili. Potřebujete lidi, abyste je měli rádi pro to, kým jsou. Ne pro to, co mají.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou dokonalá stvoření. Jejich intenzivní praktičnost, spolehlivost, náležitá péče a vysoká úroveň standardů činí z mužů a žen éterické bytosti. Umí si udělat jasno v tom, koho chtějí, koho nechtějí, co je důležité a co nikoliv. Takže když vás chtějí? Budou vás chtít po celý život. Budete také příjemně překvapeni jejich romantickým srdcem.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Právě spolehlivé Váhy jsou znamením, které nejvíce nesnáší neshody. Raději podnikají něco zábavného, než aby se dostávaly do konfliktu. Vždy se cítí lépe, když jsou s někým, kdo má stejné názory. I když nesnáší nespravedlnost, bojí se prosazovat pravdu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ano, muži i ženy ve znamení Štíra jsou silně sexuální, ale také vybíraví v tom, s kým budou sdílet svůj hluboký smysl života. Potřebují se cítit v bezpečí a chtějí být respektováni, proto vyžadují spolehlivost a sami jsou spolehliví.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, zřídkakdy zůstáváte na jednom místě, milujete vše nové, často se pro něco nadchnete. To vše jsou důvody toho, proč nejste zrovna nejspolehlivější znamení zvěrokruhu. Nelíbí se vám bojovat, a když se věci začnou rozpadat, jednoduše se přesunete někam jinam. Máte pocit, že život je příliš krátký na to, abyste ho strávili přílišným řádem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou zralí, spolehliví a chtějí vytvořit stabilní zázemí pro svého budoucího partnera a rodinu. Pokud vás Kozoroh vidí jako svou budoucnost, věřte, že to s ním má smysl. Kozorozi se také hodně věnují své kariéře a úspěchům, takže pokud si udělají čas, aby vás viděli a poznali, můžete věřit, že to znamená hodně.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je velmi spolehlivý a velmi pedantický. Pro vztah je to vcelku vhodné znamení, ale počítejte s tím, že spolehlivost bude extrémně vyžadovat i po vás. Nebude-li po jeho, ponese to velmi nelibě a romantické chvilky budou často střídat dusna.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Na citlivé a laskavé Ryby se můžete dokonale spolehnout. Hledají někoho, o kom sní. Vzhledem k jejich citlivé povaze nejsou stavěné na příležitostné románky, což je důvod, proč dávají přednost tomu, aby se někomu zavázaly. Když milují, milují hluboce, vášnivě a spolehlivě.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články