Horoskop pro dříče: V jakou dobu budete letos v práci nejvýkonnější?

Horoskop pro dříče: V jakou dobu budete letos v práci nejvýkonnější?
Zdroj: Pixabay
Beran je nejlepší podnikatel, publicista, profesor nebo kaskadér.Býci jsou nejlepší bankéři, manažeři, realitní makléři a hudebníci.Blíženci jsou nejlepšími konzultanty, webovými vývojáři, režiséry a tlumočníky.Raci jsou výborní návrháři, pečovatelé, terapeuti a umělci.+ 8 fotek+ 9 fotek

Býváte ráno v práci bez energie? Horoskop dokáže určit, ve které době budete pracovně nejvýkonnější a kdy vám půjde práce od ruky. Mrkněte na to, co pro vás platí pro rok 2023!

Jana Jánská
Jana Jánská 12. 01. 2023 06:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani jsou hbití a inspirativní v každou denní hodinu. Ale pozor, vaše ambice vás v roce 2023 mohou oslepit. To ego! Obklopte se správnými kolegy, ale zůstaňte v přední linii. V kteroukoliv denní dobu budete vůdčí a svou práci dovedete k dokonalosti. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Spolehlivost a poctivost vám dávají silnou pracovní rovnováhu. Nejlépe se budete soustředit v poledne. Ovlivňuje vás hlavně konstelace Slunce. I v době, kdy je Slunce nejaktivnější, udržujete největší trpělivost, což vám pomáhá podávat ty nejlepší pracovní výkony. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, máte komplexní energii a je tedy těžké určit, kdy jste schopni být pracovně nejvýkonnější. Milujete rychle se měnící prostředí, dokážete pracovat ve stresu a pohrdáte předvídatelností. Jste tak trochu narkomanem adrenalinu, ale ve finále vás dokáže uspokojit jakákoliv denní i noční pracovní doba, a to je až neuvěřitelné. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Jste skvělí! Efektivitu práce dokážete zvyšovat s každou přibývající hodinou. Letos budete schopni vyřešit jakékoliv pracovní problémy a jste pozorní k detailům. Jste citliví v kontaktu se svými spolupracovníky. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, milujete být středem pozornosti. Zbožňujete peníze, moc a to, jak vyděláváte. Ve skutečnosti nenávidíte, když vám někdo určuje, kdy máte pracovat. Jste výkonní, když sami chcete, hodinu si volíte sami. Jste nepříčetní, když jsou finanční odměny dány někomu jinému než vám. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jste pokorní a pečliví. Při pracovním výkonu se soustředíte na bezchybnost. Největší pracovní výkon budete podávat ráno a v dopoledních hodinách. Jste totiž zastánci toho, že pracovat se má od brzkých ranních hodin. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, můžete být frustrováni tím, že jste nerozhodní. Nejšťastnější jste, když můžete pracovat v ústraní. Vaším cílem je většinou budování vztahů se svými spolupracovníky. Nejvíce aktivní budete odpoledne, to uděláte nejvíce práce. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři, jste tak trochu kariéristé. Nikdy neztrácíte čas. Jedete naplno v každou denní dobu, a to platí i pro rok 2023. Je vám jedno, jestli je den nebo noc. Ve vaší pracovní výkonnosti vám hodně pomáhá, když se mezi prací odreagujete sportem. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, k pracovní výkonnosti potřebujete fungující a efektivní šéfy a skvělé týmové hráče. Problémy řešíte s humorem. Pracovně nejaktivnější budete v podvečer, ale dokážete fungovat i od ranního svítání. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud chcete pracovat co nejefektivněji, zeptejte se Kozoroha. Praktické stránky vyjadřuje jedinečnou kreativitou a správným rozvržením pracovní doby. Nejlépe pracuje od rána do odpoledne. Večerní hodiny mu nebudou svědčit ani v tomto roce. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jste nezávislí a je pro vás důležité, aby vaše práce byla náležitě odměňována. Ráno býváte zamračení, bez energie a nestabilní. Jste sovy, a tak se vaše pracovní schopnosti v roce 2023 probudí v nočních hodinách. Právě tehdy uděláte nejvíce práce. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, jste potenciálně produktivní. Možná vás překvapuje dokonalost vašeho finálního výrobku. Pracovně nejvýkonnější budete v dopoledních hodinách a v pravé poledne. Později vaše pracovní aktivita klesne. V galerii čtěte, jaké povolání se k vám nejvíce hodí.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články